Todel ir Lino zodziais 70% neadekvatus, nes tiesiog nedirbta su jais :D Patys nedirbat, patys skundziates.Tol ir skusites kad nera kas kelia.
Blogai intepretuoji, tau Ignas atsakė, kiekvienoje kartoje bent jau 50 proc buna nebendraujantis, kiek nori tiek rašyk jiems, esu gavęs nemažai baudų už spamą, yra tokių kurie po 6 kokių mėnesiu prabunda ir atsako, gavau va prieš dvi savaites žinute apie žaidėja, nors štabe jau nebeesu kelis sezonus :) Kaip tu įvardintum tą "dirbama" sąvoka? Man labai įdomu pasidarė, vienintelis dalykas kaip tu gali dirbt su jais šitame žaidime tai tik per komunikacija. Komunikacija iš mano pusės buvo labai dažna iki to laiko kol nepradėjau gaut banų už spamą. Pagalvojau, kad beviltiška komunikuot kai nuolat gauni banus už spamą, čia ir yra tas neadekvatumas.
Kas su manim dirbo štabe, dėl komunikacijos nebuvo jokių problemų, kur KLYDAU tai TRENIRAVIME. Su kuo susiekęs buvau, tai nemažai pasiūliau perkelti bendravimą į discorda asmeniškai arba į platformas kur jiems patogu. Su nemaža dalimi dar ir dabar prasimetam žodžiais karts nuo karto.
Teigt, kad nėra dirbama nežinant iš vidaus nėra gražu, visi dirbo visi bendravo, galiu tik patvirtint. Būdamas štabuose, tiek pas Yomayo, tiek pas Vilką, Rožiu, Kozlik ir dabar pas Igną, labiausiai įsitraukiantis iš jų į treniravimą ir komunikacija buvo Igno štabas. Toliau kozlik, Yomayo ir Rožius.
Ir sakyt, kad nemažai susisiekė su tavim patikslint nerodant faktų realių, tai nežinau. Tas pats, kas aš sakyčiau va nemažai legendų savininkų iš NT man parašė dėl patikslinimų kaip treniruoti. TAI YRA NIEKAS. FAKTAS KAD KLYDAU TRENIRAVIME, BET KAD NEBUVO DIRBAMA TAI SORRY. Būdavau vienas pirmųjų, gal net pats pirmiausias parašęs visiems. ;)
Last edited by L1N@S at 9/18/2024 3:23:57 PM