BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל- צכיה (21) -הדיון הרישמי

ישראל- צכיה (21) -הדיון הרישמי

Set priority
Show messages by
This Post:
00
46809.61 in reply to 46809.53
Date: 8/27/2008 5:56:14 PM
Overall Posts Rated:
22
מסכים איתך מילה במילה.
לא יכול להיות ששחקן יקלע כל כך הרבה, ואין לנו שום מנוע להאשים. כל אחד שמאמן את הנבחרת לא יכול להשתמש במנוע כתירוץ, וטוב שדרור לא השתמש בזה, רואים שהוא יודע שמנוע זה לא תירוץ.
היה לנו גארד ששומר טוב יותר, והגיוני לאמר שהמצב שלנו היה טוב יותר אם מישהו היה מצליח לשמור על המפלצת הזאת שלהם.

אבל כמו שנאמר כבר קודם: להפסיד משחק זה לא נורא. צריך ללמוד מזה, ואני בטוח שדרור ילמד מזה... נסיון זה חשוב.
ושוב: יש לנו הגרלה טובה.
יש לנו עכשיו את ליטא שיש לנו מצ'אפ טוב מולם לפי המשחק האחרון שלהם.
ויש לנו את יוון שלפי משכורות של שחקנים וציונים אנחנו עדיפים עליהם בקצת.
כל השאר אנחנו רמה מעל..
אז תשמרו על אופטימיות...

נ.ב:
לדעתי אנחנו צריכים ללכת על ראן אנד גאן בבוגרת.
אם הייתי המאמן הקנדי והייתי רואה שהגארד הבכיר של היריבה פצוע, הייתי מנחש שהוא ינסה לפצות על זה בלשחק פנימה.
ולכן.. לדעתי הוא ישמור עם 3 בפנים או ילך על בטוח ואישית.
אני יודע שיש לנו עוד קלעים ברמה... אז לדעתי זה אפשרי ככה... למרות שזה כבר כנראה לדיון של ישראל-קנדה..

From: Warrior

This Post:
00
46809.62 in reply to 46809.61
Date: 8/27/2008 6:14:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
בהחלט שיבוץ מאוד נוח ביחסית ל-מה שיכלנו לקבל .. בהחלט לא נעים ליפול באותו הבית עם ספרד וצרפת או בית של איטליה גרמניה טורקיה לטביה והרשימה עוד ארוכה.. ובהחלט אפשרי ביותר לעלות מבית כזה .

וכן לגבי הבוגרת אתה צודק יש מצב לא קטן שזה מה שהוא יחשוב למרות שאני לא בטוח אם הוא ייקח את הסיכון ויעלה איזורית אבל המחשבה בטוח תעלה לו בראש.. ובלי קשר , הנבחרת שלנו טובה בלרוץ ולשחק החוצה יש לנו אחלה קלעים גם בלי יוחפז אם לא טובים יותר .. פשוט יוחפז נותן עוד כמה דברים חשובים כמו הגנה ומסירה ויש גארדים שקולעים באותה מידה ואף יותר אבל עושים את זה קצת פחות ..

בכל אופן , האופציות הן רבות ובהחלט אפשר לעשות המון דברים ואני כבר אמרתי את דעתי בנוגע לקו האחורי ונראה מה יחליט מיסטר קואץ' בסופו של דבר .

This Post:
00
46809.63 in reply to 46809.62
Date: 8/28/2008 5:03:39 AM
Overall Posts Rated:
00
מיסטר קואץ לא הבין על מה אתה מדבר.
אתה מדבר בקודים והוא לא נכנס לראש שלך .

אתם מוזמנים לפתוח דיון על קנדה.
ואני שוב יאמר..אם הדיון יגלוש לשטויות ועניינים אחרים הוא שוב ינעל.

This Post:
00
46809.64 in reply to 46809.63
Date: 8/28/2008 6:04:43 AM
Overall Posts Rated:
1010
זה היה ברור בהודעה הקודמת לא יודע על איזה קודים אתה מדבר..
אני בבירור אמרתי על שיתוף פעולה שמתנהל בקבוצה מסויימת כבר כמה עונות ודיברתי על הצמד של אריאלים . שגם יכול להיות אופציה שלדעתי לפחות יכולה לעבוד מעולה כי כמו שאמרתי אין הרבה הגנות שיעצרו את הצמד הזה אבל אולי זאת רק דעה שלי למרות שאני בטוח שגם אתה בין השאר חושב על זה .

This Post:
00
46809.65 in reply to 46809.64
Date: 8/28/2008 6:29:40 AM
Overall Posts Rated:
00
אם נעלה עם שניהם זה על חשבון פלואו אופנסיב ובמצב כזה כבר אפשר לשקול מושן.
שזאת לא בדיוק טקטיקה שאני אוהב.
הרי הם המיוחדים לטקטיקה הזאת.
לי זה נראה כהימור לא קטן.

היום גביע ונקווה שלא יהיו עוד פצועים.
מחר אימון ואז נקבל תמונת מצב טובה יותר.

יש לא מעט אופציות ובסוף נצטרך להחליט.

בלי יוחפז רוב הטקטיקות הם הימור.

This Post:
00
46809.66 in reply to 46809.65
Date: 8/28/2008 7:13:52 AM
Overall Posts Rated:
1010
תשמע.. אסף אומנם בעייתי ואולי הציון יירד קצת בפלואו [אלא אם כן יהיה סמול מוסר ברמה טובה ואז לא בטוח שזה ממש יצנח] אבל בסך הכל מה שצריך להתייחס בסוף המשחק זה למספר הסופי של האסיסטים ויש לנו גבוהים מוסרים אחד אחד וגם מהספסל שבהחלט לא יורידו את הממוצע של הנבחרת במסירות לפי דעתי לפחות ..

הם בהחלט מיוחדים למושן וזה אומנם "הימור" שעדיין לא נוסה אבל זה לא הימור שיכול להיות רע.. אחרי הכל מדובר ב2 שחקנים מוכחים עם יכולות יוצאות דופן שלא רואים הרבה וכמו שאמרת כל טקטיקה יכולה להיות הימור אז לפי דעתי זה ההימור הכי טוב והכי מעניין של ללכת על הכל או כלום .. מה שנקרא לשמור את האסים למאני טיים והקנדי לא יידע מאיפה זה נפל עליו אבל עדיין אתה צודק יש סיכוי שזה לא יצליח .. אבל אני עדיין לא חושב שזה הימור מסוכן מידי או הימור לא טוב.. אבל כן בוא נחכה לאימון נראה קצת פורמים ואולי עוד עליות שיעזרו ובהחלט כל התגובות האחרות אפשר לשמור לאשכול של המשחק .

ואם כבר גביע אז בהצלחה לכולם .

This Post:
00
46809.67 in reply to 46809.66
Date: 8/28/2008 7:28:01 AM
Overall Posts Rated:
00

תקפיד על סדר אח שלי.

בסופו של דבר יוחלט ללכת על הכל או כלום.
פשוט לא בטוח שזה יהיה כמו שאתם חשבתם.
יש לי מספר אסים שיתכן ואשלוף במאני טיים.

כמו שאמרתי אתם מוזמנים לפתוח דיון על המשחק.
אני לא רוצה להשתתף בו כרגע.
יש זמן לעבוד ולמצוא את הנוסחא האפקטיבית.
אני אשמח לקרוא את דעתכם בדיון רישמי על המשחק.
אם מישהו מתנדב אז קדימה.

Last edited by The Glove! at 8/28/2008 7:43:11 AM

This Post:
00
46809.68 in reply to 46809.67
Date: 8/28/2008 7:56:00 AM
Overall Posts Rated:
1010
אם הגבוהים שלנו לא מוסרים לפחות ברמה מינימלית אז זה כבר לא באשמתי כי זה מה שאתה אמרת שאתה רוצה שכל הגבוהים ימסרו עוד בתחילת הדרך ולא צריך להיות גאון כדי לראות קצת סטטיסטיקות .. אולי יש אחד שלא מוסר אבל אני יודע שהרוב כן .

אתה פשוט עסוק בלחשוב שאני לא יודע הרבה אבל בתור סקאוט בין השאר את רוב הסגל אני מכיר. אולי לא לפרטי פרטים אבל מה שצריך לדעת עוזר לי לגבש מחשבות ואני לא מבין מה לא בסדר בלתת עצות לגבי הטקטיקה והרוטציה.. אומנם זה לא במקום הנכון למרות שאתה ממשיך את זה אבל זאת המטרה לא..? לעזור לך להגיע להחלטה הנכונה וזה מה שאני מנסה לעשות .. אבל בתור אחד שכבר מכיר את הראש שלך אני יודע שזאת הייתה אופציה בין העדיפות לעלות עם הצמד הזה כי גם אתה יודע שכל טקטיקה שהיא לא פוש דה בול הציון של האופנסיב פחות חשוב ומה שצריך זה התקפה טובה והרכב כזה בהחלט יכול לתת את זה..

אבל בסדר אני אחכה לראות את האסים האחרים שחשבת עליהם .. ברור שיש עוד אופציות אפשריות שיכולות להצליח לא פחות .. עם נבחרת מעולה ומגוונת שכזאת אפשר לעשות הרבה דברים .

ושיהיה לנו בהצלחה

This Post:
00
46809.69 in reply to 46809.67
Date: 8/28/2008 8:03:43 AM
Overall Posts Rated:
11
אני לא מבין ביטוי כמו הכל או כלום.
הולכים על ניצחון לא?
מה זה אסים?
צריל לבחור את השחקנים הכי טובי שיש כרגע ולהתאים את הטקטיקה ליכולות שלהם וכמובן לחולשת היריב.
שוב אני חושב שזה די ברור מה צריך לעשות. קנדה קבוצה מצויינת ואנחנו חייבים להאט את הקצב ולשחק מולם פנימה

From: naor
This Post:
00
46809.70 in reply to 46809.11
Date: 8/28/2008 8:06:31 AM
Overall Posts Rated:
33
חבר'ה במידה ואנני טועה המשחק מול קנדה הוא בבוגרת ופה זה עד 21 אז למה לקיים את הדיון כאן? אפשר לעשות את זה בדיון של המשחק מול מרוקו אם כבר או פשוט לפתוח אחד חדש