Mozno to vyzera naivne, ale moju viziu som uz prezentoval v reci kandidatov...Mimochodom, tusim ako jeden z dvoch ci troch kandidatov som sa zapojil do spominaneho vlakna, aj to hovori jasnou recou...
Vsetko by sa riesilo konsenzom, tlaky by boli, ved su vsade, treba im vediet odolavat a v konecnom dosledku su vysledkom prace kazdeho trenera vysledky zapasoch...Potom by sa ukazalo...
Myslim si, ze ak 80% mojho kadra tvoria mladi hraci, je to dalsim dokazom, ze tato kategoria je mi podstatne blizsia, ako muzska, kde by som si rozhodne netrufal kandidovat...
Konkretnu viziu som prezentoval - ak ti nestaci, daj dalsie doplnujuce otazky, co by ta zaujimalo, co by si chcel vediet?
Osobne si myslim, ze dalsou dolezitou crtou U-21 je skauting hracov, od toho vela zalezi, pred kvalifikacnym cyklom si treb urcit priority a pod. dalsie detaily by som doriesil, ak by som bol zvoleny...
Neviem, stale trvam na to, ze kolektivnou pracou dokazeme viac ako bezhlavo robit nieco nekocnpecne a pod...
Priznam sa, ze som prilis nesledoval pracu predchadzajuceho manazera /iba vysledky, mimochodom, hlasom som mu vyjadril doveru/, teda tu vidim dalsi plus mojej kampane - mam cisty stit, nemam od koho "odkukavat", mozem dat nasej U21 novy smer...
Já bych to shrnul asi tak, že máš dost naivní představu. Myslím, že kdyby si byl zvolen, tak by přišlo trochu vystřízlivění, protože ty lidi, co by chtěli spolupracovat těsnějším způsobem, než jen domlouvat se s Tebou na tréninku talentu, který mají v týmu, by si zpočítal na prstech jedné ruky, v lepším případě na prstech obou ruk.
Postřehy k odehraným zápasům jsou dobré, ale to můžou dělat za každého trenéra, aniž by to měl ve volební kampani.
Vyjednávat na foru nejbližší zápas sestavu a taktiku na foru je absolutní nesmysl. To můžeš maximálně probart s někým, koho nejlépe znáš osobně a máš k němu absolutní důvěru. Navíc by to znamenalo, že by si musel zvěřejnit vlastnosti všech hráčů, všem, co by do toho chtěli kecat. A i kdyby si to udělal, musel by si čelit tlakům, že se takto lidi snaží protlačit svoje hráče na úkor lepších hráčů apod. A když jsem u té taktiky, tak to by se jako hlasovalo, co hrát za taktiku nebo jak by to bylo? Když by 5 lidí bylo pro Princeton, 4 lidi pro Push, tak by si prostě dal Princeton?
Pokud to s kandidaturou myslíš vážně, měl by si podle mne přijít s jasnou vizí, co dělat v jednotlivých oblastech. Takto to na mě působí jako zvolte mě a pak uvidíme, na všem se domluvíme.