igen...visszafogom magam, NAGYON. Jeleztem most is (kérésre), h nem a stáb nevében, hanem a magam nevében írtam (persze dzsevibaba, mert okos.. a válasz hsz-ban a egyből a stábot magyarázta :D ez mi, ha nem ostobaság) Lehet, hogy itt "értenek" páran a játékhoz mert percre pontosan ki tudják számolni egy hatodfokú egyenlettel, h kinek mikor kell szintet lépnie ...de a mindennapi életben olyan sötét homály fedi az agyukat, h sírógörcsöt tudnék kapni. Az emberi irigység és főleg butaság dühít, de mondom igyekszem (mostmár a Te kedvedért is...bár a szóhasználatod után inkább a "te kedvedért", de nem hibáztatlak..hsz után ítélsz, nem azért mert ismersz). Nem értem mit magyaráznak itt páran, h mit csináltunk 5 nap alatt?? Miért mit kellett volna, VB-t nyerni?? Mi az, h kiket hívunk be?? Ki kellett volna cserélni az egész keretet, mint akik kaygee keze alatt dolgoztak? Igen, gyanítom 95%ban azzal az alapnyaggal fogunk dolgozni. Így ahogy azt Wenger is mondta, ezekkel nem kell annyira foglalkozni mivel tudják a dolgukat az edzők és ráérősebbek az első pár napban a sorsuk, mint a friss játékosok...akiket fel kell térképezni és elindítani az útjukon (jaajjjj ez az U21 dolga...NEM, hosszútávon nem...). Tényleg ez zavart pár embert, h holtidényben behívogatta sorba büntetlenül a játékosokat és megnézte őket, vagy listát kért az U21től? ergo mindenre kiterjedt a figyelme???!!! :DD uramisten... és még mi kötekszünk.