Ne szórakozzál már velem, milyen lelke van egy virtuális játékosnak?
És igenis ha van 0% esélyed, vagy egy másik döntéssel >0% esélyed, akkor a nagyobbat kell választani.
Amúgy most komolyan idézzek abból is, amikor azt mondtad, hogy tökmindegy hány ponttal kapunk ki, a -1 az pont ugyanolyan, mint a -50? Vagy ebben a kérdésben is "megváltozott a véleményed"?
Na látod, ez a különbség kettőnk között. Te régen azt mondtad, a 2-3 zóna használhatatlan, én meg ezt: "bizonyos esetekben és bizonyos csapatfelépítéseknél (elenfélnek nincs kintről jól dobó játékosa, neked extrém magas a külső védekezésed, stb) nagyon is hasznos lehet a zóna. Amíg viszont a válogatottat nem összevásárolja a kapitány, hanem abból gazdálkodik, amit kap (kinevelnek neki), szerintem felesleges a zónát erőltetni, mert nem lesz rá alkalmas a csapat." Én még most is azt mondom, amit akkor, te meg a tökéletes ellentétét az akkori véleményednek.
Te anno azt mondtad, mindegy a pontdifi, csak az számít, hogy vereség, vagy győzelem, én meg azt, hogy csoportmeccsen igenis számít a pontdifi. Na lássuk, mi van most. Én azt mondom, kiesésin nem számít csak csoportmeccsen, te meg azt, hogy mindent meg kell tenni egy egyenes kiesési meccsen a pontdifi minimalizálásáért.
Tetszik érteni a különbséget, Szélkakas úr?
Továbbá még mindig nem válaszoltál, hogy akkor most megköveted-e mindazokat, akikkel anno szembeszálltál 2-3 témában, ha már így "megvilágosodtál"? Adok névlistát is, ha kéred, hogy kik voltak azok.
"És tök mindegy mivel de nem mész vágóhídra egy ismeretlennel" - Erre meg mutassak olyan hozzászólást, ahol épp azt fejtegeted, hogy ha nem te vagy az esélyes, extrém taktikát kell játszani? Arra mit fogsz mondani, Szélkakas úr? Ebben is megváltozott véleményed?
Don't feed the troll