Pakliže se Ti nelíbí výsledky, rád bych Tě odkázal na svoji kandidaturu, pročti si, s jakým programem jsem šel do voleb a pak si vyhodnoť, jestli jsem se od něj odchýlil nebo ne. Já jsem žádné super výsledky v prvních 2 sezonách nesliboval.
Nejde o to, jestli aktuálně máme výsledky nebo nemáme, ale jestli jsme nastartovali nějakou cestu, která dlouhodobě nějaké výsledky může přinést.
Jestli se Ti nelíbí experimenty v téhle sezoně, proč se ozýváš, když je vlastně po sezoně a ne v době, kdy se dalo říct na začátku sezony, vykašleme se na experimenty a hrajme, co je nám vlastní?
Navíc i to porovnání mých a Vajkézových pokulhává, v kvalifikaci jsme ani jeden neuspěli, on s bilancí 4-3, já s bilancí 5-2, v turnaji útěchy jsem já neuspěl, přičemž jsem měl jen 1 oddechového soupeře, on udělal v základní části bilanci 6-2, přičemž měl z toho 5 zápasů, kde soupeř byl tak slabý, že výhra byla povinností, takže když odečtu tyhle zápasy, měl bilanci 1-2. Takže je potřeba se podívat na fakta, když srovnávám něčí výsledky ...
Tohle je ta správná cesta?
To ukáže až čas. Jak jsem tady naznačil např. v případě monster, bloků, ale samozřejmě se to může týkat i čehokoli jiného, komu se vize, se kterou působím u reprezentace nelíbí, nechť přinese vlastní představu fungování reprezentace a jde s ní jako protikandidát do voleb.