BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým II

Národní tým II (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
160618.611 in reply to 160618.609
Date: 5/3/2011 2:52:33 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Reciprocita je rozjednaná, nicméně nechci to zatím na ni vázat.
1) nepustíme tam každého Slováka, ale jen pár, kterým NT/U21 trenéři věří, že se žádného úniku informací nedopustí, stejný přístup očekávám od nich, mimochodem, kdyby někdo chtěl, není problém si nasadit trojského koně mezi českými manažery
2) česká komunita je mrtvá, na většinu příspěvků reagují tak max. 1-2 lidi, celkově reaguje tak skupina 3-4 lidí. Slibuji si od toho trochu živější diskuzi, protože vím, že na slovenské straně jsou aktivní manažeři, u kterých bych zapojení do debaty čekal.
3) jestli to hodláš jako správce české části blokovat, najdeme si jiné forum, které nebudeš spravovat Ty, já Tvoji roli chápu pouze jako administrativní a měl by si tam konat vůli U21/NT trenéra (nejlepší by bylo kdyby si funkci správce na stávajícím foru předal U21/NT trenérům). Pokud se vůle trenérů Tobě nebo komukoli jinému nelíbí, můžete mi nedat hlas v dalších volbách.

Last edited by rwystyrk at 5/3/2011 2:53:05 PM

From: Wixix

This Post:
00
160618.612 in reply to 160618.611
Date: 5/3/2011 3:11:41 PM
Overall Posts Rated:
3636
ad1) myslíš, že každý slovák může získat tým v čr? a myslíš, že když ho náhodou získá, že si ho neprověřím před přidáním do naší skupiny na externím fóru? :)
ad2) je mrtvá, vždycky byla, jde o to jestli chceme aby mrtvá nebyla i s tím, že češi budou nadále mrtví, jenom dáme slovákům více prostoru.
ad3) pokud vím, administrátorská práva jsem trenérům dal už asi před dvěma lety, ještě to zkontroluju, ale jsem si skoro jistý, že je vždycky měli, i ty. Samozřejmě nebudu nějakým blokem ve změnách, nakonec je to vaše zodpovědnost vůči voličům, moje zpráva reagovala na nabídku k diskusi na toto téma, přidal jsem svůj názor, jelikož se cítím být s tím docela úzce spjatý a vyzval jsem k další diskusi a vysvětlení mnou položených otázek, takže nechápu tu trošku vzdorovitou odpověď typu "když nám to nedovolíš, půjdeme jinak a stejně si to uděláme po svém".

This Post:
00
160618.613 in reply to 160618.612
Date: 5/3/2011 3:29:43 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
ad 1) nemyslím jen slováka, ale kohokoli, navíc pokud vím, české týmy může na BB potvrdit kterékoli GM. Chceš mi snad tvrdit, že je nějak více kontroluješ, když požádají o přístup na externí forum, než že se podíváš, že má tým v české lize? Navíc klidně, když se nějaký čech rozhodne, že bude vynášet ven (z jakýchkoli pohnutek), tak ho neodhalíš ani tím, že je čech
ad 2) nemusí to tak být, třeba aktivita slovenských manažerů vyburcuje k aktivitě některé české manažery, budou mít potřebu s nima polemizovat apod. a já budu taky rád, že se mnou je někde ochoten diskutovat a nezalekne se mých obvykle pevných názorů a pustí se do argumentace. Osobně si myslím, že když si tady nebudeme hrát na Čechy a Slováky, že společnými silama můžeme obě reprezentace dostat ještě na vyšší úroveň.
ad 3) asi máš pravdu ... vidím se jako Group Leader a zkouším se teď v tom zorientovat, asi opravdu ty práva už můžu spravovat i já

Taky to můžeme nejdříve udělat na zkoušku a když se to neosvědčí, tak si ty přístupy zase odebrat.

Message deleted
This Post:
00
160618.615 in reply to 160618.612
Date: 5/3/2011 4:18:19 PM
Overall Posts Rated:
154154
ad1) myslíš, že každý slovák může získat tým v čr? a myslíš, že když ho náhodou získá, že si ho neprověřím před přidáním do naší skupiny na externím fóru? :)

Chceš tím říct, že externí forum není pro české týmy ale jen pro Čechy? To bych skoro řekl, že jde proti duchu pravidel BB, i když pravda, to forum není součástí BB. Já třeba uživatele, kteří nejsou etnickými Čechy a přesto chtějí být na BB součástí čeké ligového sytému a české komunity vítám a nečekám ,kdy ujede nějaké hrubší slovíčko, abych je mohl zabanovat. Jednak je každá tréninková a draftovací mašina dobrá a pak to taky považuju za příjemné zpestření a zajímavou zkušenost. Nemám nic ani proti nadšencům v cizích ligách, kteří mají zájem se podílet na tréninku českých nadějí (třeba i úpřípadné Čech se založeným účtem jinde), ale chápu, že ti nemají mít přístup, protože vlastně tahají každý rok cizí hráče. Což je asi rozhodující, alespoň já vnímám tedy člena české komunity podle toho, že má tým v českých soutěžích a ne podle toho jestli je to zrovna Čech.

From: Wixix

This Post:
00
160618.616 in reply to 160618.615
Date: 5/3/2011 4:41:50 PM
Overall Posts Rated:
3636
Odpověď bude rychlá: "Nechci to tím říci." :) chtěl jsem tím pouze říci, že je takřka nemožné, aby se do našeho externího fóra dostal nějaký "černý kůň" nasazený cizím repre trenérem na špiclování. Mimochodem u hráčů, kteří se snaží založit tým v cizí zemi se určitě nečeká, až se několikanásobně proviní proti pravidlům na fórech (hrubší slovíčko), ti letí hned. Každá mašina dobrá, ale pokud bychom se k tomu chtěli uchýlit, pak vůbec nemusíme hrát na státy, ale na celosvětové skupiny lidí. Je zbytečné říkat, že pravidla neurčuju, ale vykonávám.

This Post:
00
160618.617 in reply to 160618.616
Date: 5/3/2011 4:52:05 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Nasazený černý kůň možná ne, ale obecně špion ano. Když se někdo, řekněme třeba docend (je to jen příklad, tak snad se neurazí :-), může to být kdokoli jiný dostatečně známý či méně známý, ale s přístupem na externí forum) rozhodne, že bude z vlastní iniciativy donášet cizím trenérům, tak takového černého koně neodhalíš a bude daleko horší, než kdyby nám tam jedna země nasadila svého koně.

This Post:
00
160618.618 in reply to 160618.617
Date: 5/3/2011 4:59:20 PM
Overall Posts Rated:
154154
No a teď mě na to slovenské nepustí už vůbec! :-)

From: docend24

This Post:
00
160618.619 in reply to 160618.616
Date: 5/3/2011 5:05:17 PM
Overall Posts Rated:
154154
No já trochu nechápu tenhle přístup, předpokládám , že jde o nějakou BB policy. Já prostě nevidím moc důvodů proč, by někdo nemohl hrát v zemi, kde si účet založí - vzhledem k tomu, že ho hra zařadí podle IP/poskytovatele tam, odkud se registruje. Bude dost lidí, kteří pobývají dlouhodobě část roku v zahraničí či tam často jezdí a prostě si založí účet tam, BB je před tím při registraci nijak nevaruje. Podle téhle logiky, by nové Torooo v Brazílie nemělo vůbec vznikount.

Ale jak tak koukám, tohle už je zralé na přesun do OT nebo do pošty, sorry.

This Post:
00
160618.620 in reply to 160618.619
Date: 5/3/2011 5:13:51 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12261226
Second Team:
Jirkov
Spíše nemělo vzniknou to staré, myslím, že to je Brazilec, co pobýval delší čas v Kanadě.

From: mimri

This Post:
00
160618.621 in reply to 160618.606
Date: 5/4/2011 4:01:49 AM
Overall Posts Rated:
3636
Ahoj
Taky vyjádřím svuj názor.Mě to příjde po dlouhé době jako dobrý nápad oživit diskuzi.Nemám žádný problém stím, že pár slováků (i kdyby všichni) měli přístup na externí forum.Možná bych navrhl,pro klid duše všech počkat do voleb a spojit hlasovaní o tomhle z volbami.

Advertisement