Nem érdekelnek a tényeid... Látom, hogy PF... azt is látom, hogy vettél kinti srácokat, akikbe az első szezonban belenyomtad a multit. Ez totálisan nyílvánvaló, ennyi tény nekem elég... jól csináltad, így kell ezt... ilyen türelemmel kéne másnak is! És valószínű nem érdekelt, hogy az észt (asszem az a legügyibb...) gyerekből akár U21es is lehetett volna...tényeket nem tudok, az árból indulok ki.
Miért ne érteném meg, ha szarok a mellék skillek azt felesleges multizni? Nem az, hogy megértem, amit mondasz...hanem tudom :) így már vili? 20 szezon játék után szerintem ne mutassuk be egymásnak, hogy kell feledzeni egy fiatalt...
Nehezebb összelasszozni egy főskillben rosszabb, alacsonyabb fizetésű multis srácra vevőt, mint egy eléggé felhúzott magasabb fizetésű emberre valakit, aki még multiztatná nem megfelelő poszton? :D na azt megnézném..
Másrészt... 1-2 szezon alatt nem lehet válogatottat faragni egy 18 évesből...ezt csak azért mondom, mert szereted a tényeket. Szerintem ezt nem vitatod :) úgyhogy nem tudom mi lett Wengerrel, de nem tudjuk mi lett volna..ha végig viszi az elméletét. Ezen kár rugóznod.
De még ha ezen is pörögsz, nem hiszem hogy emiatt a fél szezon miatt kéne vészharangokat kongatni a jelenlegi válogatott felett...