Oj oj oj wyczuwam agresję:)
Bardzo, bardzo źle wyczuwasz:).
Jak wygląda sprawa z Twoim sztabem? Czy takiego w ogóle istnieje? Szpiedzy? Szperacze? Różni skauci? Itp?
Na dzień dzisiejszy wszystkim zajmuje się ja. Przygotuję wszystko skautom ktorzy będą od następnego sezonu więc będę mógł zająć się czymś innym.
Mógłbyś to wyjaśnić?
Za jakich zawodników będą odpowiedzialni skauci? Ilu ich będzie? Co z zawodnikami za starymi na u21, a jeszcze za słabmi do NT?
Czy skauci będa pomagać w szukaniu klubów dla graczy kadry i zaplecza w przypadku wystawienia na TL?Jak to chcesz rozwiązać?
Czym zajmiesz się od przyszłego sezonu?
Jaki jest Twój cel na drugą połowę kadencji? Czy zamierzasz startować raz jeszcze?
Moim celem jest wygrania pucharu pocieszania. Jak wygram puchar to tak.
Cieszy mnie taka jasna deklaracja, życzę wygranej:). Jednak jak rozumiem każde inne miejsce spowoduje, że nie będziesz kandydował? I nie zmienisz zdania?
Dlaczego Węgrzyn został powołany po znajomości?
Nie rozumiem dlaczego tak przyczepiliście się tego kozlika? Co on wam zrobił? Dał kadrze wiecej niż kazda osoba wypowiadająca sie w tym wątku. Nie uniknął błędów ale taka jest natura człowieka ze popełnia błędy. Od już chyba z 8 jak nie wiecej sezonów skautuje i to z powodzeniem zawodników, Leszek zawsze go chwalił, vinnie tez nie narzeka wiec oco chodzi? Węgrzyna nie powołałem po znajomości. To była tylko i wyłącznie moja suwerenna decyzja.
Nie przyczepiłem się do koźlika, chwała mu za jego robotę. Jednak od pewnego czasu mam wrażenie, że zapętlił się i zapadł na odwróconofobię:). Gdzie nie czytam jego postów, wszędzie widzę jad jaki sączy.
Przyczepiłem się do Ciebie. Czym się kierowałeś powołując go? Nie było żadnego lepszego w tamtym momencie? Ani jednego?
Rzut z wyskoku: żałosny (2) Zasięg rzutu: żałosny (2)
Obr. na dystansie: okropny (1) Kozłowanie: niezdarny (4)
Wejście pod kosz: tragiczny (3) Podania: wybitny (11)
Rzut z bliska: wybitny (11) Obr. pod koszem: wspaniały (15)
Zbieranie: zdumiewający (16) Blokowanie: sprawny (9)
Kondycja: słaby (5) Rzuty osobiste: tragiczny (3)
Nie widzę tu tak preferowanego przez Ciebie rozwiniętego DV czy HN.
Ten gracz stoi wręcz w sprzeczności z tym co ostatnio pisałeś na temat swoich wymagań.
Czy tak mają wyglądać wszyscy podkoszowi? Bo powołując takich, dajesz ogółowi do zrozumienia, że tak.
Ale skautów w NT niema na dzień dzisiejszy i wtedy nie było
Kiedy zatem się pojawią? Dlaczego trwa to tak długo?