@Dzsevasz
Ha kapitánynak írtál levelet, akkor az Ő válasza legyen neked fontos és ne pedig másé. Szimplán ne is törődj vele.
Igyekszik az ember! Csak nagyon nehéz, ha egyből rám támadnak akármit is írok, csak azért mert írni merek! Tudod ha visszaemlékszel mennyi kritika ért azért, hogy mint stábtag így viselkedek meg úgy viselkedek. Pedig az én stílusom messze volt attól, amit itt egyes emberek képviseltek az elmúlt napokban. Én azt nem értem, ő/k kritizálhatnak bárkit, de őket nem kritizálhat senki sem, mert azonnal ostoba ember leszek akinek sötétség fedi az agyát? Miféle viselkedés akkor ez? Közösségben elfogadhatatlan szerintem olyan embertől, aki egy stábot képvisel! Hja és így fogja vissza magát. Próbáltam nevet változtatni, próbáltam elülni hónapokig, hátha végre úgy tudok majd betenni ide egy kritikát, hogy fajtársaim nem ugranak egyből a torkomnak. Lett volna mondanivalóm már a kampány alatt is, de nem szóltam, nem akartam, hogy egyből "ellenzék" legyek a kampány után! De csak ide jutottunk ki elsőre. Mi a francot csináljon még az ember? Az a megoldás, hogy akkor soha többet ne írjak ide, vagy csak segget nyalni jöjjek, mert egyes agyilag nem ide való emberek (és itt most nem Wengerre gondolok) nem értik meg az üzeneteink lényegét?Van itt elég olyan ember aki majd fényesre vikszolja az illetékesek hátsó fertályát, azzal nem jutnak előrébb! Persze mindenki kiragadta azt ami neki nem tetszik és jött a savazás egyből. Szuperül leszűrték a konklúziót, az ellenzék jött szítani a feszültséget a fórumon! És még azt mondja itt a sose hibázok egó atyaúristen , hogy az én fejemben van köd? Lehet, de akkor én mit mondjak? Talán a jó szó a primitív?