E tako..tim za sledeću sezonu skockan, nije nešto, ali čini mi se da je tu negde po snazi kao tim što sam imao na početku ove sezone. Da li je to dovoljno videćemo ubrzo kada vi ostali krenete da se pojačavate, a i kada dođu novi timovi. Ja sam sve u svemu zadovoljan sa tim kako sam završio sezonu, mislim da sam dostigao maksimum sa ovakvim timom i finansijama sa kojima sam raspolagao ove sezone.
Nažalost, morao sam se odreći nekih igrača kojih nisam želeo, ali šta da se radi. Tu je sada ovo šta imam, sa dobrim potencijalom za budućnost. Tri gastarbajtera su tu da odrade svoju ulogu dok traje borba u kupu-domaće snage , bar se nadam, su tu da budu nosioci igre-naročito tandem Trnavac-Zubić od kojih mnogo očekujem u drugom delu sledeće sezone.
I šta reći...sad je već izvesno da nas napuštaju Golub i Atlas, kao i chunga i sax?! Prve dvojice mi je zaista žao, em aktivni na forumu, em zaista konkurentni i zanimljivi timovi...veliki gubitak za našu ligu, ali se nadam da će se ubrzo vratiti. Chunga je još prošle sezone rešio da ide u niži rang, i iako mislim da zaslužuje da ostane u ovom rangu, ipak to je njegova odluka. Za Sax-a ili nebojsu ilica neću komentarisati, ipak je tu kratko i bez ikakve želje da se bori za opstanak.
Što se tiče ostalih, jasno je da najveći favorit za osvajanje lige Apatinac(prerušeni Somborac) -skockao je moćan tim koji će uz malo pojačanja biti zaista konkuretan i u prvoj. Ostatak ekipe tek treba da skocka timove za sledeću sezonu-pa da krene da pršti na sve strane :-)
Srećno ljudi u preostalim utakmicama ove sezone na izmaku, pa neka pobedi najbolji !!!
Last edited by Ogi at 6/25/2014 9:37:29 AM