Öncelikle ben gerçek bir tavşanım, aksi iddia edilemez. Eden olursa Buzzerbeater Meydan Kavgasında görüşelim!!!
Bir arkadaşın yanında BB'ye bakmak gerektiğinde ben:
"Ya abi, basketbol menajerlik oyunu, takımın var, ekonomi yönetiyorsun, kadro kuruyorsun, maçlara taktik veriyorsun, lig var, turnuva var, oynuyorsun işte, forumda kavgalar çıkıyor katılıyorsun, onlargiller şunlargillere düşman, bunlargiller hem şunlargillere hem onlargillere saydırmış, ayrıca bana da laf gelmiş bi beş dakikanı rica edebilir miyim?"
Dışarıdan bir gözle bakın abi, ne yapıyoruz ya ne yapıyoruz biz? Yukarıda şaka mı gerçek mi diye sorulmuş. Alayı şaka abi. Oyun işlerini halledip, transferleri yapıp, taktikleri verip forum ortamlarına akıyoruz:
"Ooo! A B'ye çok pis geçirmiş, C boş durur mu o da lafı çakmış B'ye. D zaten ezelden A'cıdır, D'nin A'yı savunmasıyla E sessizliğini sonunda bozmuş ama sol kulvardan atağa kalkan F burun farkıyla yarışın galibi gibi görünüyor. Sonuca ise varış hakemleri karar verecek!"
Neyse, bugünlük bana müsaade. Zaten tavşan olmadığım iftirasına yanıt verdiğime göre artık, öhöm, işime dönebilirim.
Hey Justin, Alonso, Will burayı okuyorsanız su çok güzel, gelsenize girince alışıyorsunuz! Sessiz sessiz Türk forumlarını okuyup eğlenmeye son! Buyrun efendim, limon kolonyası ikram edelim...