ad 1) nemyslím jen slováka, ale kohokoli, navíc pokud vím, české týmy může na BB potvrdit kterékoli GM. Chceš mi snad tvrdit, že je nějak více kontroluješ, když požádají o přístup na externí forum, než že se podíváš, že má tým v české lize? Navíc klidně, když se nějaký čech rozhodne, že bude vynášet ven (z jakýchkoli pohnutek), tak ho neodhalíš ani tím, že je čech
ad 2) nemusí to tak být, třeba aktivita slovenských manažerů vyburcuje k aktivitě některé české manažery, budou mít potřebu s nima polemizovat apod. a já budu taky rád, že se mnou je někde ochoten diskutovat a nezalekne se mých obvykle pevných názorů a pustí se do argumentace. Osobně si myslím, že když si tady nebudeme hrát na Čechy a Slováky, že společnými silama můžeme obě reprezentace dostat ještě na vyšší úroveň.
ad 3) asi máš pravdu ... vidím se jako Group Leader a zkouším se teď v tom zorientovat, asi opravdu ty práva už můžu spravovat i já
Taky to můžeme nejdříve udělat na zkoušku a když se to neosvědčí, tak si ty přístupy zase odebrat.