Oyunda da vatan haini olduk hatta ben bir tane yunan yetiştiriyorum, bana özel bi düşmanlık nişanı falan verilirse memnun olurum.
İranlı arkadaşa da oy verdim tabii ki. Vatan haini nasıl olabilirim öbür türlü.
Normalde bunu böyle sormak kimsenin haddi değildir. Ama ben söyleyeceğim sebebimi.
Milli takım 3-5 kişinin sırayla başa geçtiği, beraber yönettiği ve her sezon yok motorun gazabı, isteklilik, rakip koç yan çizdi, bişey oldu, uzun yok kısa yok diye bahane bulunduğu bir konuma geldi. Şahsen ben bıktım milli takım koçlarının 1 kere bile dünya şampiyonasına kalamamasının konuşulmayıp, kadroyu kendi oyuncularıyla doldurmuşlar mı doldurmamışlar mı muhabbeti görmekten.(veya tanıdık). (Yapan var veya yok, gündemde ise yapılıyordur bence.) Ki bunun konuşulması bile MT'ye oyuncu yetiştirenlerin şevkini kırıyor.
Şu mesajınızın da kimseye faydası yok bu arada. İnsanları düşmanlaştırmak, kin, bu dil. Sanki aşırı sağcı bir manifesto gibi...
@Bora hocam seçimi kazandığınız için tebrik ederim, umarım başarılı bir dönem geçirirsiniz. Saydığım MT sıkıntıları sizin yönetiminizde yaşanacakmış ve bu yüzden oy vermemişiz gibi algılanmaz ise sevinirim.