BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: 19bjk03

To: ard
This Post:
55
291940.614 in reply to 291940.613
Date: 3/30/2021 3:43:40 PM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Hocam ben bora hocaya verdim oyumu ama iki kullanıcının geçmişini karşılaştırınca aklım arada kalmadı değil. Eğer İranlı kullanıcının geçmişine bakarsak adamın her yıl bbei turnuvasında bora hocadan iyi durumda olduğunu görürüz. Yine de anlaşmanın kolay olması ve Türk olması nedeniyle hocama verdik oyumuzu.
Ama başka türlü düşünüp İranlı kullanıcıya oy verene de fazla birşey diyemem.

Last edited by 19bjk03 at 3/30/2021 3:44:22 PM

From: GreenieOne

This Post:
1212
291940.615 in reply to 291940.613
Date: 3/30/2021 3:46:41 PM
Green Knockers
II.2
Overall Posts Rated:
8888
Kan değişikliği. Kimin iyi yöneteceğini düşünüyorsak ona veririz kimseyi de bağlamaz bu bir, daha önce milli takımı yönetmiş biri yerine yine tecrübeli ve oyunda kendini kanıtlamış birine oy verdik bu iki. Bora hoca yabancı milli takım çalıştırdığında böyle yorumlar almış mıdır sence ne bu yabancı düşmanlığı? Ayrıca şu an berkaydan da hiç bir farkın yok ne demektir ‘adamlıktan nasibini alamamış gevşekler’. Cemaat misiniz aşiret misiniz lobilerle oyunda kabadayılık yapmak hepiniz amacı. Burada hür iradesiyle oyunu vermiş kişilere sallıcağına zihniyetini değiştir sen hele. Her seçim ayrı olay bıkmadınız bir türlü. Eminim herkesin tek isteği milli takım başarısı, böyle holiganlar var oldukça da hiçbir cacık olmayacak.

From: Sabroza11

This Post:
99
291940.616 in reply to 291940.613
Date: 3/30/2021 3:54:59 PM
Overall Posts Rated:
8484
Öncelikle Bora hocam tebrik ederim ve başarılar dilerim, umarım çok başarılı olur ve bizi gururlandırırsınız saygılarımı sunuyorum

" Acayip ayarım bu hareketlere ve açık olarak düşmanınızım...
Bilmenizi isterim!!!
Adamlıktan nasibini almamış gevşekler!!!
Bu yaştan sonra beni bozacaksınız!!! "

İranlı adaya oy verenlerden biri benim ve Türk milli takımının başarısı için Türkiye dışından bir adayın takımımız için Türk kullanıcılardan daha faydalı olacağı düşüncesiyle kendisine oy verdim, adamlıkmış/gevşeklikmiş/düşmanmışsın/yaşın büyükmüşsün vs. kimin adam olduğunu konuştuklarıyla açıkça görüyoruz ve adamlık lafı edebilecek biri olmadığınızı görüyorum

Son olarak karşımdaki herhangi bir insan " ben şu kadar yaşındayım, sen daha gençsin, bu yaştan sonra agzımı bozacaksınız vs " tarzı konuşan insanlar hiçbir zaman karşıma alıp 2 kelime dahi konuşacağım insanlar olmamıştır, akıl hiçbir zaman yaşta olmamıştır/olmayacaktır

Saygılar, sevgiler, sağlıklı günler dilerim herkese

This Post:
33
291940.617 in reply to 291940.615
Date: 3/30/2021 4:10:15 PM
Overall Posts Rated:
8484
Daha önce mesajlarımda da belirttigim gibi hocam bir grup insan lobisi toplanmış Türkiye milli takımını elinde oyuncak etmiş, sağa sola agızlarına geleni söylüyorlar asıl rezil eden kişiler kendileri çok yazık, kendilerinin acınacak halde olmaları gram umrumda degil ancak Türkiye milli takımını rezil etmeleri inan üzüyor beni malesef

From: capali

This Post:
44
291940.618 in reply to 291940.613
Date: 3/30/2021 5:11:50 PM
Overall Posts Rated:
13351335
Sen neyin kafasını yaşıyorsun, aynı İranlı bana karşı da o kadar oy aldı farkında mısın?

From: capali

This Post:
00
291940.620 in reply to 291940.619
Date: 3/30/2021 5:32:41 PM
Overall Posts Rated:
13351335
Beter olun ;)

This Post:
00
291940.622 in reply to 291940.619
Date: 3/30/2021 5:40:33 PM
Overall Posts Rated:
155155
Bora hocam tebrikler, forumlarda da gruplarda da her zaman eşit mesafeli oluşunla gönlümüzü kazandın, umarım milli takımda da çok başarılı olursun.

Her ne kadar bize karşı üslubuyla saygımızı kaybetse de bugüne kadar vermiş olduğu emekler için eski milli takım hocasına da teşekkürler, umarım o da üstünden bu baskının kalkmasıyla ilişkileri konusundaki eski güzel günlerine geri döner.

Başarılı olmaktan ziyade bir toplulukta birlik olabilmeye ihtiyacımız var. Türkler olarak hiçbir alanda kavga etmeden, sivrileşmeden ve saygısızlık yapmadan bir işi yürütemiyoruz. En azından sadece eğlenmek için girdiğimiz şu basit oyunda Bora hocanın da vesilesiyle birbirimize karşı daha anlayışlı oluruz umarım. Bunu şampiyon olmaktan daha da çok istiyorum.

From: Kennet

This Post:
77
291940.623 in reply to 291940.613
Date: 3/30/2021 6:24:53 PM
Mythic Scythe
III.7
Overall Posts Rated:
5454
Oyunda da vatan haini olduk hatta ben bir tane yunan yetiştiriyorum, bana özel bi düşmanlık nişanı falan verilirse memnun olurum.

İranlı arkadaşa da oy verdim tabii ki. Vatan haini nasıl olabilirim öbür türlü.

Normalde bunu böyle sormak kimsenin haddi değildir. Ama ben söyleyeceğim sebebimi.

Milli takım 3-5 kişinin sırayla başa geçtiği, beraber yönettiği ve her sezon yok motorun gazabı, isteklilik, rakip koç yan çizdi, bişey oldu, uzun yok kısa yok diye bahane bulunduğu bir konuma geldi. Şahsen ben bıktım milli takım koçlarının 1 kere bile dünya şampiyonasına kalamamasının konuşulmayıp, kadroyu kendi oyuncularıyla doldurmuşlar mı doldurmamışlar mı muhabbeti görmekten.(veya tanıdık). (Yapan var veya yok, gündemde ise yapılıyordur bence.) Ki bunun konuşulması bile MT'ye oyuncu yetiştirenlerin şevkini kırıyor.

Şu mesajınızın da kimseye faydası yok bu arada. İnsanları düşmanlaştırmak, kin, bu dil. Sanki aşırı sağcı bir manifesto gibi...

@Bora hocam seçimi kazandığınız için tebrik ederim, umarım başarılı bir dönem geçirirsiniz. Saydığım MT sıkıntıları sizin yönetiminizde yaşanacakmış ve bu yüzden oy vermemişiz gibi algılanmaz ise sevinirim.

This Post:
11
291940.624 in reply to 291940.623
Date: 3/30/2021 11:05:08 PM
Afyon Bld Gençlik
TBL
Overall Posts Rated:
7171
Second Team:
BC Ferref
30 kullanıcısı olan bir ülkeden iki aday bizim seçimimize aday oldu ve biri geldi yüklüce oy aldı bu adam kendi ülkesinde bu kadar oy alamaz saçmalamayı bırakın da Berkay etkisinden kurtulun. Ayıptır bu yaptığınız. Erdem abi ne diyorsa arkasındayım. O bir diyorsa ben iki diyorum. Berkay efendiyi milli takımdan kovalayamama sebebimiz de aynı farm takımlar ve her ne hikmetse ondan desteğini esirgemeyen %31-39 arası bir güruhtu. Ülkemiz 99 ülke arasında 25.sırada 53.sezon başlangıcında 80 takımın ilk iki ligde en az 35 takımın da 3.ligde rekabet içinde olduğunu oynadığım her sezon gözlemledim. Bu şartlar altında mili takım durumu sizce yeterli midir? Buna sebep olan kimdir? Hala foruma aptal saptal yorumlar yazan adamı desteklemek de olgun adam işi değildir. Üzerine alınmak isteyen alınsın, kabadayılık olarak algılayan da varsın algılasın. Belki biri bu mesajı okuyup doğru yolu bulur diye yazdım yine. Hadi eyvallah.

Last edited by Kadir Özgür at 3/30/2021 11:06:22 PM

Advertisement