Згідно ббм калькулятора цей гравець впертий ще 3 апи ЗЗ і 2 апи кусу тому, але чомусь в нього ці 5 апів є.
Тому і болгари в топ 10, бо в них гравців качають навіть якщо вони вперті згідно ббм калькулятора.
Мій дедечко також вперся 2-3 апи тому, але якось в 27 років ще ті 2-3 апи отримав. Хз як він тренуватиметься далі, но вже 7ма треня ЗЗ без апу. Продовжуємо качати ЗЗ далі.
Скажи, тобі подобається вибір гравців зараз? Є, ким заповнити ростер? Чи багато потенційних збірників?
Я, наприклад, не знаю. Я тільки знаю, що нас небагато. І якщо кожен буде качати впертих Дедечок та Яциків, то потенційних збірників буде менше, тому що менше буде слотів, на яких їх тренують.
Так що не знаю, нафіга ти мені кидаєш перекачених гравців та апелюєш до болгарського досвіду, моя думка від того не зміниться.
Тренуєш Дедечка - респект та повага, сам знаю, що тренування впертих гравців потребує не аби якого терпіння. Я треную Конкова, Суркіса та Веремія, та сподіваюсь, що кожен з них колись (а Конков - скоро) пограє за збірну, для тренування впертого Яцика місця, нажаль, немає.
Last edited by g0rd0n at 2/18/2025 10:50:57 AM