BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Ori

This Post:
00
259440.616 in reply to 259440.615
Date: 6/8/2016 1:14:23 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers

הליגה צריכה להיגמר בסדרות, הפרס לזוכה הוא להיות אלופה, באמת. לא אלופה בפיינל פור.

גם ביורוליג זאת לא אליפות אמיתית? כי ריאל וצסקא מתולננןת כבר שנים על הפיינל פור.

לא היית רוצה עוד 2 סדרות בחצי גמר ובגמר כמו הסדרה שלכם נגד הפועל תל אביב?

אחרי ההתקפי לב שקיבלתי השנה?
סתם, כמו שאמרתי ברגע שיהיה פרס אמיתי, וולקם.
איו מה לעשות, השיריון לאירופה נותן יתרון לא הוגן לירושלים ותל אביב, זה יוצר מצב שלא משתלם להשקיע פה בקבוצה.

אני מעולם לא אהבתי את כל החוקים הישראלים / הרוסיים/ הצעירים או כל דבר אחר בסגנון, משחק מי שטוב, מי שלא טוב? שיישב בחוץ. זה לא השמורה להגנת השחקן הישראלי פה.

חוק המתאזרחים נתפר בעבור רוצ'סטי, כך שאם מכבי תמצא עוד אחד כמוהו, היא לא תוכל לשמור את שניהם. חוק בדיחה, למנהלת בדיחה.

הבעיה היא שהמעודונים לא משקיעים בצעירים, גם במכבי השחקן הכי מצליח שלכם (כספי) היה צריך להכניס סעיף לחוזה שלו בשביל לשחק.
בלי הסעיף הזה כספי כנראה לא היה מגיע לאן בי איי
בקשר לחוק המתאזרחים, הוא בהחלט קרה בגלל רוצ'סטי/פארמר, מכבי פשוט מצאה לופ הול והמנהלת חסמה אותו (די גרוע לטעמי). זה לא משהו מיוחד,למשל פעם לפני האן בי איי לא היה שעון 24 אז כל משחק היה נגמר בסקור מאוד נמוך כי קבוצות היו מגיעות ליתרון קטן ומעבירות את הזמן, אז גם את הלופ הול הזה חסמו.

From: Alfa

To: Ori
This Post:
00
259440.617 in reply to 259440.616
Date: 6/8/2016 1:44:55 PM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
לפי מה שאתה אומר, אפשר לסגור את הליגה. אם אין פרס אמיתי, למה בכלל לשחק? לפני שהכדורסל משוחק בשביל הפרסים, הוא משוחק בשביל הקהל. יש קהל טוב ואמיתי לכדורסל בארץ. קהל שצמא לכדורסל טוב ומתח. זה שראשון או אילת או גלבוע/גליל או חולון יהיו אלופות לא יביא עוד קהל. זה שיהיו סדרות מותחות ומעניינות בפלייאוף אולי כן. דיברתי בתור אוהד שרוצה לראות כדורסל טוב ומותח.

לגבי חוקי הישראלים, אכן אפשר להתווכח על זה. יכול להיות שהסיבה שאיתי שגב במכבי היא חוק הצעירים, אבל בוודאי שזו לא הסיבה שהוא מצליח. מכבי רוב הזמן משחקת עם מעל 3 ישראלים בחמישייה, החוק הרוסי בכלל לא השפיע עליה השנה. איתי שגב פשוט היה יותר טוב מכל שחקן גבוה אחר שניסו להביא. לא יעזור. הוא לא שיחק כי היה צריך עוד ישראלי על המגרש. מי עוד באמת התקדם בגלל החוק? על כל אחד כזה אני יכול להביא אחד שלא יתקדם כי הוא שיחק בקבוצה מעל לרמה שלו שהייתה צריכה ישראלי. שוב, אפשר להתווכח לגבי החוקים הללו, אני לא אוהב אותם..

ברגע שיהיו צעירים טובים, מועדונים ישקיעו בהם. תראה לדוגמא את שון דוסון. יש בור בעתיד של הכדורסל הישראלי, וגם קצת בהווה. מאיפה זה מגיע? צריך לבדוק בגילאים הצעירים יותר, אולי שם לחוקק חוקים שונים ומשונים יעזור. אני לא מתיימר להיות מומחה בנושא, אבל ממה שנראה לי, דווקא לפני 5-6 שנים יותר צעירים קודמו והתקדמו בלי כל מיני חוקים מוזרים. מאז ומתמיד, מי שטוב, קיבל במה, גם במכבי. בורשטיין, יותם, ליאור, פניני, אוחיון. כנ"ל כמובן לגבי קבוצות אחרות.

To: Alfa
This Post:
00
259440.618 in reply to 259440.617
Date: 6/8/2016 2:02:28 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
אני דווקא חושב הפוך, אליפויות כן יביאו יותר קהל לקבוצות הקטנות ושם יש הרבה פוטנציאל לעוד קהל.

From: Tzachi

This Post:
00
259440.619 in reply to 259440.616
Date: 6/8/2016 6:18:26 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
זה לא ערב לדיונים, אבל בכל זאת.

היורוליג הוא גביע, לא ליגה, דווקא עם המעבר לשיטה החדשה המפעל נהיה הרבה יותר דומה לליגה ולכן הייתי שמח לראות פלייאוף עד הסוף.

לא יכול להיות פרס אמיתי, במקרה הכי טוב, היורוקאפ יסכים לתת שריון לאלופה הישראלית, וגם זה מקרה תאורטי שאני בכלל לא בטוח שהוא מציאותי. כספים ככל הנראה אין איך לחלק יותר..

כספי שיחק כי הוא היה טוב, מכבי לא הייתה חייבת לחתום על החוזה עם הסעיף על הדקות, אך החליטה לחתום? למה? כי הוא היה שחקן טוב. אני נגד הגבלות מלמעלה, נגד רגולציה, בעד ששחקנים ינהלו משאים ומתנים עם הקבוצות ויעשו מה שהכי טוב להם ספורטיבית, מכבי החליטה שהכי טוב לה לתת לכספי את הסעיף מינימום דקות, ולא היה חוק הצעירים, אני לא נגד שצעירים ישחקו, אני נגד המקום השמור, לתת מקום שמור לשחקנים רק מוריד את את הרמה של השחקן הישראלי, כי הוא מוריד את מספר המתחרים על כל מקום בקבוצה, פחות תחרות, רמה יותר נמוכה.

From: Yotamnor

This Post:
00
259440.620 in reply to 259440.619
Date: 6/9/2016 1:52:31 AM
Overall Posts Rated:
173173
אני לא חושב שחוקי עצה וביקוש פועלים ברמה של כישרון השחקנים.
קשה לי להאמין שיש שחקן צעיר שאם שומרים לו מקום בתור שחקן סוף ספסל בחולון זה הכי גבוה שהוא ישאף אליו- הוא ירצה להגיע ולהיות דמות הרבה יותר דומיננטית בכדורסל הישראלי (או אולי אפילו העולמי), חוקים כאלה ואחרים יכולים לאפשר לו להוכיח שהוא מספיק טוב.

Message deleted
This Post:
00
259440.622 in reply to 259440.1
Date: 6/9/2016 4:18:23 PM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
סופסוף, קצת נחת...

This Post:
00
259440.623 in reply to 259440.615
Date: 6/10/2016 7:45:49 AM
Overall Posts Rated:
1212
כל מילה.

אבל לדעתי צריך לעושת רפורמה רצינית במבנה הליגה

: צריך לקחת את כל הקבוצות בעלות כוח שיווקי (נגיד מכבי,הפועל ירושלים,הפועל ת"א,חולון,גלבוע-גליל,מכבי חיפה)
ישמשו כבסיס לליגה החדשה שתגדל על פי הצורך .
וליצור ליגה סגורה דמוית NBA
ולקיים דראפט מהתיכונים ובעונה הראשונה לכלול גם שחקני קבוצות הנוער לפני פירוקן

כל המשחקים מסיום העונה הסדירה ישוחקו בשיטת הטוב מ5 ומשחק הגמר ישוחק בסדרת הטוב מ7

*ההודעה לא ברורה בגלל שכתבתי מהפלאפון

This Post:
00
259440.624 in reply to 259440.623
Date: 6/10/2016 11:16:51 AM
Overall Posts Rated:
44
צריך סדרות כי זה יותר מעניין.
בשלב הבא להציע רעיונות נוספים

This Post:
11
259440.625 in reply to 259440.619
Date: 6/11/2016 5:50:18 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
"היורוליג הוא גביע"
זה תמיד הטיעון שלך, למה? מי החליט? למען השם, יש את המילה ליגה בשם. חוץ מזה שבאופן מסורתי גביע משוחק רק עם שלבי נוק אאוט, אז כנראה שגם גביע זה לא בדיוק.
המצב דומה באופן מפחיד למה שקורה בארץ, כל הקבוצות תומכות בפיינל פור חוץ מאלה שמוציאות הכי הרבה כסף, אבל איכשהו אצל אוהדי מכבי זה בסדר שיהיה פיינל פור באירופה, שם האליפויות הם לא "עם כוכבית", צר לי אני לא מקבל את הטיעון שלך, הוא פשוט לא נכון וגם אם היה נכון זה לא משנה את העובדה שיש באירופה פיינל פור בדיוק בגלל אותם סיבות בארץ, הגברת התחרות, הרייטינג היה יורד אם כל שנה היו זוכות אותן קבוצות. ההבדל היחיד הוא שבאירופה הפיינל פור עוזר למכבי ובארץ פוגע בה.

אין פרס אמיתי? זאת אומרת שאין סיכוי שקבוצה שזכתה באליפות תוכל להתקדם (רק תסתכל כמה מהר נעלמת כל אלופה שהיא לא ירושלים או מכבי), סבבה, אז שישאר פיינל פור מבחינתי.

חחחחחח מכבי חתמה על הסעיף של כספי כי אבא שלו נלחם עבורו בשיניים, אתה חושב שמכבי היו בעד הסעיף הזה? ממש לא. אבא של עומרי כספי הוא גם הסיבה שעומרי הגיע לגליל ושם עשה את הפריצה שלו, מכבי בכלל לא רצו להשאיל אותו.
העובדות הם כאלה, הסעיף לא היה בעונות שלפני היציאה להשאלה בגליל, שם כספי בקושי שיחק וגם זה היה במשחקים גמורים, אחרי שחזר מגליל הסעיף נכנס לתוקף ואז כספי שיחק הרבה יותר.
אז שאתה אומר:
"כספי שיחק כי הוא היה טוב, מכבי לא הייתה חייבת לחתום על החוזה עם הסעיף על הדקות, אך החליטה לחתום? למה? כי הוא היה שחקן טוב. "
אתה בעצם מנסה להגיד שמכבי ידעה מראש שכספי יהיה שחקן מעולה (שנה לפני שהסעיף היה בתוקף) למרות שעשתה הכל בשביל לעצור את הפריצה שלו (קצת דקות וסירוב ראשוני להשאלה בגליל) ולכן חתמה איתו על סעיף שלא יהיה תקף לעונות הראשונות שלו בצהוב?
אני לא קונה את זה לשניה, הרגולציה עבדה בשביל כספי כמו שהיא עובדת עכשיו בשביל הרבה שחקנים.

Last edited by Ori at 6/11/2016 5:52:49 AM

This Post:
11
259440.626 in reply to 259440.625
Date: 6/11/2016 6:06:28 AM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
גם בליגת האלופות משחקים רק משחק אחד בגמר ויש את המילה ליגה בשם. הטיעונים שלך בנושא הזה מגוחכים. זה נהוג שבמפעלים אירופאים משחקים בשיטת נוקאאוט ובליגות לא. למה? לא יודע. אבל ככה זה היה תמיד וככה תמיד יהיה. תראה לי ליגה אחת באירופה בכל ספורט שהוא שהאליפות מוכרעת בה במשחק אחד. תראה לי מפעל אירופאי אחד בכל ספורט שהוא שבו היא לא מוכרעת בנוקאאוט (בית-חוץ לכל היותר).

Advertisement