Ahojte!
V pondelok sme prehrali vo stvrtfinale s Portugalskom 95-88 po predlzeni, co je velka skoda, ale super bol jednoducho kvalitnejsi. Zautocil cez nasu trosku slabsiu obranu a ani nasa prevaha v doskokoch nepomohla.
Chlapci si aspon spravili chut v zapase s Walesom, ktory vyhrali 130-57. V obidvoch zapasoch bol najlepsi strelec PF Drblik, co ma tesi :P.
Dnes hrame proti Islandskej U21, ktory su vo svete 75. v rebricku a my sme 25. Mozno sa divite, preco hrame proti takemu slabemu timu. Vyzval som asi 5 timov okolo 30 v rebricku ale ziaden ani neodpisal na mail a len Islandan odpisal, tak preto.
To nam aspon dovoli skusit novych hracov, ktorych som nabral do timu. Tim opustili C Suba, ktory bol klucovy hrac tuto sezonu, ale v sobotu sa zranil a teda by aj tak nehral, C Kopko, ktory nehral, lebo je prilis HT-ovsky, a SG Holan, ktory mal zlu formu.
Do timu prisli C Kokos, ktory ma aj dobry potencial pre NT, PF Drunek, ktory ma este lepsi potencial, a SG Vystrcil, ktory ma len 19 rokov ale je to velky talent.
Tiez by som mal spomenut, ze C Votrubec je tiez zraneny, a preto nehra.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Vystrcil/Lopusny/Havac
SG: Stvrtok/Habal/Havac
SF: Fenko/Sopko/Havac
PF: Drunek/Drblik/Jarovcek
C: Zatura/Kokos/Jarovcek
Extra: PG Sekanina, SG Tesarik, C Votrubec, SG Rodzenak, SF Hadovsky
Zmeny oproti zapasu s Walesom:
Na PG poste je starter novacik Vystrcil, ktory bude hrat, aby zacal zbierat skusenosti s U21. Nahradnikom je Lopusny, pretoze pocas svojej dvojrocnej kariery v U21 si prilis nezahral.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory bude opat startovat. Nahradnikom je pre zmenu Habal, pre ktoreho to je asi posledny zapas za U21.
Na SF je starterom Fenko, pretoze ma 20 rokov a normalne by hral na PG pozicii, ale tam je Vystrcil. Nahradnikom je SF Sopko, aby sa unavil pred finale :P. Rezerva je Havac.
Na PF je starter po prvykrat Drunek, ktory ma skvelu karieru pred sebou a to nielen v U21. Nahradnikom je Drblik, ktory mu bude pomahat aklimatizovat sa.
Na C poste startuje Zatura, ktoreho opustil manazer a snad sa ho ujme dobry manazer. Nahradnikom je novacik Kokos, ktory by mal byt platnym hracom. Rezerva je Jarovcek.
Taktiku hrame Motion (Pomaly vonkajskom).
V obrane hrame Man to Man, lebo aj ked maju lepsi vonkajsi utok, nechcem stratit doskoky.
Tak dufam, ze o 22:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu.
Za cely realizacny tim,
Asasasa