на рахунок цього хз. з малими слєхка біда буде... тільки 2 нормальних буде(тігра і той Костюк волшебнік)
але цілі на утішалку буду ставити дуже високі))) гріх не скористатися такими Ц )
Ukraina vs. Ceská Rep. 84 - 102 (22240) -16Грали мотс на мотс і програли. Двоє грали пусту розстановку та однакову тактику, тому були в рівних умовах. Мав надію що у нас більший ентузіазм, допоки мені не сказав тренер чехів що вони розписали пік на пік з латвією, і тому чехи зіграли лише один нормал з хорватами і мали такий же ент як і у нас - 10.
Висновок: чехи проходять далі - ми граємо товарки.
по матчу:
програли усі чверті крім 3. Тобто повне домінування Чешських Ц які і зробили гру у цьому матчі. Також у першій чверті, зламали чехи нашого Вовка. Щодо скілів то, чешські Ц: один має 15 15 15, другий має 16 14 14, третій має 16 14 17 + мінімальні вторічкі. Порівняти з нашими то це 15 15 13, 15 14 14, 13 16 14. Програли ми підбір, і то так дуже жостко, через це ми втратили приблизно 12 (+-3) потенційних атак, що дуже погано і ці потенційні атаки ми дозволили провести чехам. Щодо малих, то впринципі, вони що у них що у нас однакові. У нас навіть здається чуть кращі (менше втрат робили). Всі наші зіграли в своїх силах, тільки що б хотів відмітити, то це Костова, який вдало грав і в атаці і в захисті.
Що робити далі? Далі куча часу і багато товарок аби попробувати НЕ ПУСТУ розстановку і поексперементувати)
Буду помаленько списуватися з власниками і готувати 20ок до наступного сезону.
В кінці сезону буде звіт по роботі за цей сезон
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 1/21/2013 3:28:14 PM