BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.617 in reply to 254065.615
Date: 1/18/2015 9:48:30 AM
Overall Posts Rated:
310310
Nem az a baj, hogy változik a véleményed. Az a baj, hogy neked nagyon sűrűn változik a véleményed, mindig aszerint, hogy éppen mivel lehet kritizálni. És igen, ez így már szélkakas jellegű dolog. Tudod, az is mindig arra fordul, ahonnan a szél fúj. Meg mondjuk az sem lenne baj, ha ilyenkor legalább annyit mondanál, hogy bocs mindenkitől, akinek anno nekiugrottam, nektek volt igazatok. Na de erre gondolom hiába várunk.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.618 in reply to 254065.616
Date: 1/18/2015 9:52:09 AM
Overall Posts Rated:
350350
De ellentmondasz önmagadnak a "többi"vel! Ennyi csak a bibi...

Értem, tehát kapjunk ki 30 ponttal és kullogjunk haza nagy szégyenben,mintsem tegyünk meg mindent egy értelmesebb (2-3) taktikával és csak 15 a vége... A sportoló lelkének se mindegy, hogy -50 vagy csak -5. Tehát nem mindegy sohasem az, hogy nagyon kikapunk vagy ezt igenis elkerüljük. Egy vereség minimalizálás az sokszor győzelemmel ér fel Ismered? "Győzelemmel felérő vereség volt" - írják néha az újságok.. Hát ez minden volt csak nem az.

Kit érdekel, hogy 0 vagy 1%? Az nem tétel! ha 60-70-ről lenne szó, azt vágnám. DE 0 vagy 1 az egykutya azaz 0. Ahogy eredmény is egy nagy 0 volt. És tök mindegy mivel de nem mész vágóhídra egy ismeretlennel, egy rakás kakival!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/18/2015 9:53:55 AM

This Post:
00
254065.619 in reply to 254065.618
Date: 1/18/2015 10:04:46 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ne szórakozzál már velem, milyen lelke van egy virtuális játékosnak?
És igenis ha van 0% esélyed, vagy egy másik döntéssel >0% esélyed, akkor a nagyobbat kell választani.
Amúgy most komolyan idézzek abból is, amikor azt mondtad, hogy tökmindegy hány ponttal kapunk ki, a -1 az pont ugyanolyan, mint a -50? Vagy ebben a kérdésben is "megváltozott a véleményed"?
Na látod, ez a különbség kettőnk között. Te régen azt mondtad, a 2-3 zóna használhatatlan, én meg ezt: "bizonyos esetekben és bizonyos csapatfelépítéseknél (elenfélnek nincs kintről jól dobó játékosa, neked extrém magas a külső védekezésed, stb) nagyon is hasznos lehet a zóna. Amíg viszont a válogatottat nem összevásárolja a kapitány, hanem abból gazdálkodik, amit kap (kinevelnek neki), szerintem felesleges a zónát erőltetni, mert nem lesz rá alkalmas a csapat." Én még most is azt mondom, amit akkor, te meg a tökéletes ellentétét az akkori véleményednek.
Te anno azt mondtad, mindegy a pontdifi, csak az számít, hogy vereség, vagy győzelem, én meg azt, hogy csoportmeccsen igenis számít a pontdifi. Na lássuk, mi van most. Én azt mondom, kiesésin nem számít csak csoportmeccsen, te meg azt, hogy mindent meg kell tenni egy egyenes kiesési meccsen a pontdifi minimalizálásáért.
Tetszik érteni a különbséget, Szélkakas úr?
Továbbá még mindig nem válaszoltál, hogy akkor most megköveted-e mindazokat, akikkel anno szembeszálltál 2-3 témában, ha már így "megvilágosodtál"? Adok névlistát is, ha kéred, hogy kik voltak azok.
"És tök mindegy mivel de nem mész vágóhídra egy ismeretlennel" - Erre meg mutassak olyan hozzászólást, ahol épp azt fejtegeted, hogy ha nem te vagy az esélyes, extrém taktikát kell játszani? Arra mit fogsz mondani, Szélkakas úr? Ebben is megváltozott véleményed?

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.620 in reply to 254065.617
Date: 1/18/2015 10:06:52 AM
Overall Posts Rated:
350350
Na! Még olyat sem hallottam, hogy egy szurkolónak kéne elnézést kérnie, ha kikap a csapata vagy a válogatott!! Ez a nap mondása volt, köszi !! Jót szórakozom rajta! :D

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/18/2015 10:08:03 AM

This Post:
00
254065.621 in reply to 254065.620
Date: 1/18/2015 10:09:50 AM
Overall Posts Rated:
310310
Komolyan még egy kétmondatos hsz megértése is gondot okoz?
Nem azért kéne elnézést kérned, mert kikapott a válogatott, hanem azért, mert anno te hülyéztél le másokat, amiért a 2-3 zónát használhatónak ítélték, most meg te mondod ugyanezt, azzal indokolva, hogy rájöttél, hogy ez igaz (azaz anno nekik volt igazuk és te tévedtél).
Kérdés a többiekhez: tényleg ennyire nehéz volt az ominózus mondatot értelmezni?

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.622 in reply to 254065.621
Date: 1/18/2015 10:14:07 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mondtam, h előnyömre változott a véleményem a zónáról. Mikor volt? 5-6-7 szezonnal ezelőtt? Azóta már új motorverziók vannak/voltak... és ezt nem veszed figyelembe. DE félre ne értsd! nem azt mondom, hogy 2-3 az istenkirály taktika és forever 2-3, hanem egyes esetben jó LEHET (esetleg, talán) Figyelj Péter, a feltételes módot használom!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/18/2015 10:14:43 AM

This Post:
00
254065.623 in reply to 254065.621
Date: 1/18/2015 10:18:12 AM
Overall Posts Rated:
350350
Egyébként ide a rozsdás bökőt, hogy mondjuk Domi a 2-3-at választotta volna a török meccsre. Ő volt nagy 2-3 fan, és akkor is azt ment, amikor nem kellett volna......... ld grúz meccs, de ezt már kiveséztük régen.

This Post:
00
254065.624 in reply to 254065.622
Date: 1/18/2015 10:25:46 AM
Overall Posts Rated:
310310
Nem, pont előtte volt más meccsmotor, azóta nem változott. Az egyetlen meccsbefolyásoló tényező azóta az mnf, meg a blokkolás hatékonyságának minimális emelkedése. Aham, tehát egyes esetben jó lehet, mi? Na és milyen esetekben? Mik a feltételei, hogy jó legyen? Nagyobb kv kell, netalán jobb erőnlét? Akkor ezt is írd le és majd megnézzük, álltak-e ezek a feltételek a mostani meccsen pl. Mert eddig kb odáig jutottál, hogy az jobb és pont. Szó nem volt egyes esetekről, meg feltételes módról. Határozottan kijelentetted, hogy az úgy van, mert ez a szabály.
Jah, a zónáról előnyödre változott. Mondtam, nem ez a baj, hanem az, hogy neked folyamatosan változik a véleményed minden kérdésben, attól függően, mivel tudod éppen kritizálni a kapitányokat, akikkel személyes problémád van. És ne gyere azzal a hülyeséggel kérlek, hogy Domival szakmai problémáid voltak, mert első naptól kezdve belekötöttél, pedig még az első meccsét sem játszotta le.
Arra esetleg még emlékszel, mi volt a véleményed Domi megválasztásakor a keretről? Beírtad, hogy az elmúlt 11-12 szezon leggyengébb kerete volt. Erre mi történt szezon vége felé? Beírod, hogy azzal a kerettel ki kellett volna jutni EB-re. Most akkor itt is a véleményed változott? Jó gyors és jó nagy változás volt. Hát a többi esetben, amiket felsoroltam? Vagy a nevelés vs stadionépítés kérdésben? Na látod, ezért nem hisz neked senki. Mert te úgy váltogatod a véleményed, mint más az alsónadrágját.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.625 in reply to 254065.623
Date: 1/18/2015 10:29:02 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ja, lehet, azt választotta volna. És? Nem ő választott. Veled ellentétben viszont, ő nem böfögte tele a fórumot, pedig neki talán még értelmes érve is lett volna, nem úgy mint neked, akinek a legnagyobb érve, hogy "minimalizáljuk a pontdifit" egy olyan meccsen, ahol az semmit nem számít. Sőt én meg úgy gondolom, hogy Domi valószínűleg nem a 2-3 zónát választotta volna, mert előre tudta, hogy az tuti bukta és ő maximum akkor vállalt be vereséget, ha az valami távolabbi célt szolgált (mondjuk akkor meg pont azért kritizáltad).

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.626 in reply to 254065.624
Date: 1/18/2015 10:43:21 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mondjuk a blokk,mint tényező jelentősen bejátszhat 2-3 esetén! Azt azért nem írnám, hogy nem volt változás....

Ha skilt kérsz, igen, a kv-nak szerepe van hátvédeknél, bd-nél. Ahogy az is szempont, ha kisebb a pattanó bentiknél, akkor érdemes "ráerősíteni" a zónával. (pont ez a zóna előnye) Erőnlét szvsz 1-1-ben fontosabb faktor, egészpályánál meg alapkövetelmény, hogy 6+ legyen mindenkinek, ha azt sikeresen akarjuk használni.
2-3-ról nem fogom ismételni 854-szer miértéket. Röviden azért, mert az volt a kisebbik rossz és nem volt más opció. Ennyi.
A b. vegyes bebukott, az nem jó megoldás ezután sem komoly meccsre. Hacsak nem leszünk pálya- vagy ts előnyben, meccset nemigen fogunk nyerni vele top u21 ellen.....
Esetleg. Mi bajod ezzel? Régen az volt bajotok, ha kerek-perc tényként mondok valamit. Miért baj, ha odaírom, hogy talán?? Egyébként meg írtam, hogy mindenképp kikapunk, nem írhattam, hogy 100% nyerünk a zónával hanem esetleg talán bejöhet, de egy korrektebb eredményre tuti futotta volna a zónával.

Hallod, te is csak abba nem kötsz bele, ami nincs leírva Forgatod y szavaimat, minden baj neked, az is, ami az ellenkezője meg ami nem.... Így még szép, hogy elbeszélünk egymás mellett :((((((((

This Post:
00
254065.627 in reply to 254065.600
Date: 1/18/2015 11:57:03 AM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem tényleg ne próbáljátok meg neki többször elmagyarázni. Nem érti. Soha nem is fogja érteni.
A kérdés csak az, hogy ilyen szövegértés mellett hogyan engedték ki az általános iskolából?

Ha jól vágom a helyzetet, már rég nem arról van szó, hogy elmagyarázza neki amit sose fog megérteni. Csupán jól szórakozik azon, mennyire egyszerű és buta. Ha így nézitek a beszélgetést, bazi vicces. Most már csak vidulok rajta, pedig pár napja még bosszantott. Ritkán találkozik az ember ilyen egyszerű lénnyel.

Advertisement