BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
290828.617 in reply to 290828.607
Date: 8/17/2021 10:05:03 PM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
118118
Forumu okudukça kendimi sorguluyorum kayıt aşamasında norveç danimarka gibi ülkeler varken neden türkiye'yi seçtim diye. Hadi gerçek hayatta random burada doğduk ona yapacak bir şey yok ama oyunda bir tık uzağında... Nasıl bir vizyonsuzluk nasıl bir basireti bağlanmaktır bu? Kendimi adeta belediye bütçesiyle avrupa'ya gösteriye diye gidip iltica eden halk oyunları ekibinin ülkesine dönen tek üyesi gibi hissediyorum. GM-Bora hocam benim takımı şöyle kuzey avrupa'da bir yerlere falan taşısak olmaz mı oyuncuları götürmesem de olur iki üç basketbol topu bir de halkla ilişkiler müdürü gelse yeterli, şimdiden teşekkürler.

Bir tane karikatür vardı anne karnındayken dua ediyordu inşallah Norveç gelir diye o geldi aklıma :)

Message deleted
From: ejder

This Post:
33
290828.619 in reply to 290828.607
Date: 8/18/2021 12:07:56 AM
Overall Posts Rated:
55
Forumu okudukça kendimi sorguluyorum kayıt aşamasında norveç danimarka gibi ülkeler varken neden türkiye'yi seçtim diye. Hadi gerçek hayatta random burada doğduk ona yapacak bir şey yok ama oyunda bir tık uzağında... Nasıl bir vizyonsuzluk nasıl bir basireti bağlanmaktır bu? Kendimi adeta belediye bütçesiyle avrupa'ya gösteriye diye gidip iltica eden halk oyunları ekibinin ülkesine dönen tek üyesi gibi hissediyorum. GM-Bora hocam benim takımı şöyle kuzey avrupa'da bir yerlere falan taşısak olmaz mı oyuncuları götürmesem de olur iki üç basketbol topu bir de halkla ilişkiler müdürü gelse yeterli, şimdiden teşekkürler.

Hocam çok güldüm bu yorumuna ya Allah iyiliğini versin.

This Post:
00
290828.626 in reply to 290828.1
Date: 10/19/2021 6:56:05 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Arkadaşlar özel hayattaki yoğunluğumdan dolayı gözlemcilik işine bir süre ara vermem gerekiyor. Anlayışınız için teşekkür ederim...

Advertisement