Megjött nálam is a draft.Hát bár ne jött volna.Akit kinéztem DH-t nem tom ki vitte el előlem de akárki is volt arra örökké haragudni fogok. :)
Ráadásul az összes többi játékos akit kinéztem és a top5-be raktam abból mindössze 1-et kaptam meg de az se éppen jó szóval átadólistán.Sikeresen draftoltam egy jó Centert amivel én persze semmire sem megyek.És valahogy draftoltam 1 Ecs-t akit nem tom hogy hogy mert 1 ECS-t láttam és azt még a top10-be se raktam de azért ledraftoltam.Őt rögtön nyugdíjaztam mert még a 4.00-se éri el.
Egy szóval ez a draft írtó pocsék volt.A tavalyi draft ehez képest maga a menyország.Idén csupa olyat kaptam amit a top5-be raktam vagy ha nem is oda de mindenképpen előkelő helyre.Most meg kapok egy nekem használhatatlan centert amit kb 7-nek jelöltem.Egy pocsék bedobót ami talán 3-nak.És a draft talán 1-etlen ECS-ét akit kb 12-re raktam de tuti nem előre.
Asszem nem lesz itt stadion bővités mert se IR-t se BD-t nem kaptam.Ráadsául még kell egy 1. számú Ecs.Basszus nincs is ennyi pénzem.Na mind1.Remélem nektek jobb lett a draft de nekem a lehető legrosszabb mint ahogy ebből a nem éppen rövid leirásból kiderül.