BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.619 in reply to 259440.616
Date: 6/8/2016 6:18:26 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
זה לא ערב לדיונים, אבל בכל זאת.

היורוליג הוא גביע, לא ליגה, דווקא עם המעבר לשיטה החדשה המפעל נהיה הרבה יותר דומה לליגה ולכן הייתי שמח לראות פלייאוף עד הסוף.

לא יכול להיות פרס אמיתי, במקרה הכי טוב, היורוקאפ יסכים לתת שריון לאלופה הישראלית, וגם זה מקרה תאורטי שאני בכלל לא בטוח שהוא מציאותי. כספים ככל הנראה אין איך לחלק יותר..

כספי שיחק כי הוא היה טוב, מכבי לא הייתה חייבת לחתום על החוזה עם הסעיף על הדקות, אך החליטה לחתום? למה? כי הוא היה שחקן טוב. אני נגד הגבלות מלמעלה, נגד רגולציה, בעד ששחקנים ינהלו משאים ומתנים עם הקבוצות ויעשו מה שהכי טוב להם ספורטיבית, מכבי החליטה שהכי טוב לה לתת לכספי את הסעיף מינימום דקות, ולא היה חוק הצעירים, אני לא נגד שצעירים ישחקו, אני נגד המקום השמור, לתת מקום שמור לשחקנים רק מוריד את את הרמה של השחקן הישראלי, כי הוא מוריד את מספר המתחרים על כל מקום בקבוצה, פחות תחרות, רמה יותר נמוכה.

From: Yotamnor

This Post:
00
259440.620 in reply to 259440.619
Date: 6/9/2016 1:52:31 AM
Overall Posts Rated:
173173
אני לא חושב שחוקי עצה וביקוש פועלים ברמה של כישרון השחקנים.
קשה לי להאמין שיש שחקן צעיר שאם שומרים לו מקום בתור שחקן סוף ספסל בחולון זה הכי גבוה שהוא ישאף אליו- הוא ירצה להגיע ולהיות דמות הרבה יותר דומיננטית בכדורסל הישראלי (או אולי אפילו העולמי), חוקים כאלה ואחרים יכולים לאפשר לו להוכיח שהוא מספיק טוב.

Message deleted
From: Alfa
This Post:
00
259440.622 in reply to 259440.1
Date: 6/9/2016 4:18:23 PM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
סופסוף, קצת נחת...

This Post:
00
259440.623 in reply to 259440.615
Date: 6/10/2016 7:45:49 AM
Overall Posts Rated:
1212
כל מילה.

אבל לדעתי צריך לעושת רפורמה רצינית במבנה הליגה

: צריך לקחת את כל הקבוצות בעלות כוח שיווקי (נגיד מכבי,הפועל ירושלים,הפועל ת"א,חולון,גלבוע-גליל,מכבי חיפה)
ישמשו כבסיס לליגה החדשה שתגדל על פי הצורך .
וליצור ליגה סגורה דמוית NBA
ולקיים דראפט מהתיכונים ובעונה הראשונה לכלול גם שחקני קבוצות הנוער לפני פירוקן

כל המשחקים מסיום העונה הסדירה ישוחקו בשיטת הטוב מ5 ומשחק הגמר ישוחק בסדרת הטוב מ7

*ההודעה לא ברורה בגלל שכתבתי מהפלאפון

This Post:
00
259440.624 in reply to 259440.623
Date: 6/10/2016 11:16:51 AM
Overall Posts Rated:
44
צריך סדרות כי זה יותר מעניין.
בשלב הבא להציע רעיונות נוספים

From: Ori

This Post:
11
259440.625 in reply to 259440.619
Date: 6/11/2016 5:50:18 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
"היורוליג הוא גביע"
זה תמיד הטיעון שלך, למה? מי החליט? למען השם, יש את המילה ליגה בשם. חוץ מזה שבאופן מסורתי גביע משוחק רק עם שלבי נוק אאוט, אז כנראה שגם גביע זה לא בדיוק.
המצב דומה באופן מפחיד למה שקורה בארץ, כל הקבוצות תומכות בפיינל פור חוץ מאלה שמוציאות הכי הרבה כסף, אבל איכשהו אצל אוהדי מכבי זה בסדר שיהיה פיינל פור באירופה, שם האליפויות הם לא "עם כוכבית", צר לי אני לא מקבל את הטיעון שלך, הוא פשוט לא נכון וגם אם היה נכון זה לא משנה את העובדה שיש באירופה פיינל פור בדיוק בגלל אותם סיבות בארץ, הגברת התחרות, הרייטינג היה יורד אם כל שנה היו זוכות אותן קבוצות. ההבדל היחיד הוא שבאירופה הפיינל פור עוזר למכבי ובארץ פוגע בה.

אין פרס אמיתי? זאת אומרת שאין סיכוי שקבוצה שזכתה באליפות תוכל להתקדם (רק תסתכל כמה מהר נעלמת כל אלופה שהיא לא ירושלים או מכבי), סבבה, אז שישאר פיינל פור מבחינתי.

חחחחחח מכבי חתמה על הסעיף של כספי כי אבא שלו נלחם עבורו בשיניים, אתה חושב שמכבי היו בעד הסעיף הזה? ממש לא. אבא של עומרי כספי הוא גם הסיבה שעומרי הגיע לגליל ושם עשה את הפריצה שלו, מכבי בכלל לא רצו להשאיל אותו.
העובדות הם כאלה, הסעיף לא היה בעונות שלפני היציאה להשאלה בגליל, שם כספי בקושי שיחק וגם זה היה במשחקים גמורים, אחרי שחזר מגליל הסעיף נכנס לתוקף ואז כספי שיחק הרבה יותר.
אז שאתה אומר:
"כספי שיחק כי הוא היה טוב, מכבי לא הייתה חייבת לחתום על החוזה עם הסעיף על הדקות, אך החליטה לחתום? למה? כי הוא היה שחקן טוב. "
אתה בעצם מנסה להגיד שמכבי ידעה מראש שכספי יהיה שחקן מעולה (שנה לפני שהסעיף היה בתוקף) למרות שעשתה הכל בשביל לעצור את הפריצה שלו (קצת דקות וסירוב ראשוני להשאלה בגליל) ולכן חתמה איתו על סעיף שלא יהיה תקף לעונות הראשונות שלו בצהוב?
אני לא קונה את זה לשניה, הרגולציה עבדה בשביל כספי כמו שהיא עובדת עכשיו בשביל הרבה שחקנים.

Last edited by Ori at 6/11/2016 5:52:49 AM

This Post:
11
259440.626 in reply to 259440.625
Date: 6/11/2016 6:06:28 AM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
גם בליגת האלופות משחקים רק משחק אחד בגמר ויש את המילה ליגה בשם. הטיעונים שלך בנושא הזה מגוחכים. זה נהוג שבמפעלים אירופאים משחקים בשיטת נוקאאוט ובליגות לא. למה? לא יודע. אבל ככה זה היה תמיד וככה תמיד יהיה. תראה לי ליגה אחת באירופה בכל ספורט שהוא שהאליפות מוכרעת בה במשחק אחד. תראה לי מפעל אירופאי אחד בכל ספורט שהוא שבו היא לא מוכרעת בנוקאאוט (בית-חוץ לכל היותר).

From: Ori

To: Alfa
This Post:
00
259440.627 in reply to 259440.626
Date: 6/11/2016 7:30:54 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
קודם אתה אומר שהטיעונים שלי מגוחכים ואז אתה אומר אתה אומר "ככה נהוג" ואתה לא רואה את האירוניה?
מה זה ככה נהוג? גם היורוליג וגם הליגה הישראלית מנוהלים ע"י אירגונים שמטרתם למשוך כמה יותר קהל, ושניהם בחרו באותה שיטה.

ה נהוג שבמפעלים אירופאים משחקים בשיטת נוקאאוט ובליגות לא. למה? לא יודע. אבל ככה זה היה תמיד וככה תמיד יהיה

אתה יודע איזו שיטה מוזרה היית בשנות ה80? קודם כל סיבובי נוק אאוט, בחצי גמר בית אחד של 6 קבוצות ואז גמר של משחק אחד, השיטה באירופה משתנה כל הזמן.
היו גם עונות שלמות שלא היה משחק נוקאאוט חוץ ממשחק הגמר.
והשנה בכלל יש ליגה לכל דבר, השיטה באירופה משתנה לפי הצרכים של האירגון, אז שאתה אומר "ככה זה תמיד היה" או שאתה משקר או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

תראה לי ליגה אחת באירופה בכל ספורט שהוא שהאליפות מוכרעת בה במשחק אחד

במקרה אני יודע שהליגה באנגליה מוכרעת במשחק אחד משלב רבע הגמר, לפני כן יש ליגה רגילה. אני בטוח שאם אני באמת אחפש אני אמצא עוד בלי בעיה.

From: Tzachi

This Post:
00
259440.628 in reply to 259440.625
Date: 6/12/2016 3:02:29 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
קבוצה שזכתה באליפות אחת לא שווה הרבה, גם לא אחת שזכתה ב2. קבוצה שתזכה ב5 אליפויות, תביא קהל ורייטינג תעניין גם באירופה, על אחת כמה וכמה קבוצה שלקחה 100 תארים כמו מכבי, היא קבוצה שבזכות עצמה יש לה מקום שמור ביורוליג, לא בזכות הליגה הישראלית, אם ראשל"צ יבנו קבוצה רצינית ושושלת ויקחו כמה תארים הם ישתרגו באירופה ובארץ. פרס לא מקבלים על תואר אחד, פרס תקבל אחרי שתבנה קבוצה, שתבנה שושלת. קבוצה שתקח כמה תארים. תואר אחד זה רק תחילת הדרך.

ברור שמכבי היו נגד הסעיף של הדקות לכספי, זה כל העניין במשא ומתן ובשוק חופשי, יש לך 2 צדדים, בצד אחד - מכבי, המטרה: לקבל את כספי ולחתום על התחייבות קטנה כמה שיותר (בין אם זה בצד הכספי ובין אם זה בצד המקצועי), מצד שני: כספי - המטרה: לקבל חוזה עם התחייבות כמה שיותר גדולה מצד מכבי, כספית ומקצועית.
בהתגשות אינטרסים הזו מכבי החליטה שכדי לקבל את כספי היא מוכנה לשלם בהתחייבויות מסוימות, כספיות ומקצועיות, לא בגלל שהיה חוק צעירים שהכריח את מכבי לרשום את כספי, אלא בגלל שכספי היה מוצר מספיק טוב מבחינת מכבי, ששווה להתחייב בשבילו לאיקס שכר ולדקות משחק מסוימות. בדיוק ככה הליגה צריכה לפעול בכל דבר.
צריך לשאוף לכמה שיותר קרוב לאפס כפייה על הקבוצות, וכמה שיותר חופש פעולה, שיחתימו זרים, שיחתימו ישראלים, שיחתימו זקנים, שיחתימו צעירים. כל קבוצה זכאית לבחור עם מי לשחק, והטוב ביותר מבחינת הקבוצה ישחק. והקבוצה הטובה ביותר תנצח. ככה צריך להיות.

This Post:
11
259440.629 in reply to 259440.627
Date: 6/12/2016 4:11:04 PM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
"אם אני באמת אחפש, אני אמצא". אחלה טיעון...

עזוב, הבנתי את הפרנציפ, שום דבר לא ייצא מהדיון הזה. פיינל פור בליגה זה דבר הגיוני ונפוץ בעולם, בכל ספורט...

Advertisement