Bejött a taktikája? Csapatot se állít hetek óta. Milyen taktikája jött be? A csapatom játékos állománya nem volt jobb 15 ponttal, de rosszabb se volt annyival. Az irányítóm 3x jobb kb. az erőcsatárom legalább annyival. Vagy a bedobó posztot, vagy a center posztot meg össze se hasonlíthatod. Védekezésbe biztosan nem. A kezdőből 2 játékosa volt jobb mint az enyémek. Ha a teljesen eltalált védekezés a megfelelő manager, minden poszton jobb forma, magasabb TS és, dupla telibe trafált MNf nem hoz annyit mint egy hazai pálya akkor ennek az egésznek itt semmi értelme. Nem hozok most fel 10 meccset ahol a hazai pályám szart se ért, mert felesleges. Ki lehet kapni sokféle képpen. Már megszoktam. De azt nem tudom megszokni,és elfogadni, és nem tudok ahhoz jópofát vágni, hogy egy nagyjából ki-ki meccset ilyen körülmények között nem lehet taktikával megnyerni. Az MNF-et pont ezért vezették be. De igazából semmit se ér. Nulla az egész. Mikor ér véget a beállítok egy taktikát és végig tolom a szezont és a hazai meccseket behúzom vele korszak? Olvasgatom itt közbe közbe a hozzászólásokat. Ez a baj a játékkal meg az a baj a játékkal (edzés, edző árak, játékos árak, fejlődés stb. stb) Mind eltörpül szerintem az mellett, hogy a taktikázás mennyire semmit sem jelent ebben a játékban. Na mindegy, kidühöngtem magam. Köszönöm, hogy írtál, úgy tűnik el kell fogadnom, hogy egy jobb csapattól és ügyesebb managertől kaptam ki.