... je istina ... malo san razocaran ovon zadnjon tekmon .... mislin da nisan pametno odigra u napadu, triba san igrat strpljivije, jer mi je vecina vanjskih na "average" game shape ... tako da su puno i previse promasivali ... morac cu malo poradit i na fizickoj spremi ... glavne uzdanice mi nisu najbolje usle u sezonu, ali ja iman jak potencijal u ovin igracima i bio bi silno razocaran da ne buden 1. u konferenciji ... ka sta san na pocetku lige reka, bit ce tu za svakoga i uspona i padova, jer u izjednacenoj ligi ka ova, je forma pojedinaca kljucna stvar .. a eto mene je sad i game engine zavida, ali sta je tu je , cestitan Sigi na pobjedi, apsolutno velika stvar za njega i sretno u nastavku ... jos jedna stvar koju moran kazat, a to je da moj prvi bek suter tek "rookie" i ima puno oscilacija, ali ja ga svjesno forsiran, pa makar i gubio neke utakmice ... moran ga spremit za sljedecu sezonu ... cujte posla je puno, a trening je tek jedan put tjedno, tako da ce tribat jako dobro planirat ... ja san odlucio zaigrat malo riskantnije, razvijat mlade po cijenu svega, ali ipak mislin da iman kvalitetu vise od vecine, jer sa svakin tjednom oni napreduju i vrijeme je meni saveznik, tako nema kukanja i samo naprid .... isto tako mi je strasno drago sta se Neboder diga kao feniks iz pepela i sad je u "filmu" ... pretpostavljam da je i Vucka snasla malo slabija forma par igraca, pa se i on nalazi u ovom manje-vise nezahvalnom polozaju ... Hakleri su definitivno prvo iznenađenje, ali njima predviđan pad kako vrime bude odmicalo, mozda se ja varan, ali takav mi je utisak .... Shepson se izvlaci i ide na bolje ... vidite kako san reka i Pogrebniku prije nekog vrimena ... triba nekad znat nesto i izgubit, da bi ti se kasnije visestruko vratilo, tako cu i ja protumacit ovu svoju malo losiju formu, jebiga triba bit optimistican ...
... eh da u utorak Hakleri kod mene ... to moran i moran dobit ... ali ostaje da vidimo sta ce bit ....