Jbga ozzy, silno gresis zaista... evo pogledaj ovog mog igraca... igrao sve utakmice, broj TO od pocetka sezone ukupno 1.Nemanja Stojšin (3132358)Point GuardOwner: Buha BombersWeekly salary: $ 18 513DMI: 185600Age: 27Height: 7'1" / 216 cmPotential: allstar *Game Shape: proficientPG i to vrlo dobar od 216 cm
A sto mu dumba nisi pozajmio para malo. Vratio bi ti to ozi. Kao i onim malisanima, za 20 sezona
zezate vi ozishu, al Grka ce opet da bude MVP !
1.) Sta je Offensive Flow?2.) Od cega to zavisi ako ne od HN + Visine igraca (PG, SG i SF)?3.) Zasto ja nemam Offensive Flow na svakoj utakmici mnogo veci nego sto mi je? Da nije mozda zato sto mi je plej nabudzen pa ima maksimalan HN? Da nije mozda zato sto mi bek ima HN malo manji od njega?E pa NIJEEEE nego zbog visine! Zato sto mi je plej visok 196!Imas svoje shvatanje ove igre i drago mi je zbog tebe. Ako nekada uspes da mi kazes zbog cega Grkovic svake sezone osvoji MVP titulu i zbog cega je uvek igrao za 2 klase bolje od Bogdanovica koji u svakom skilu za 2 bolji od njega onda mi se javi i pricaj mi o toj matematici. Do tada ja verujem samo u ono sto sam iskusio i testirao.
Ozi, visina je URACUNATA u skilove igraca a utice samo na TRENING konkretnih skilova tj. visi igraci brze treniraju na primer rebounding a nizi handling!Ma nema na cemu, nasi smo! ;)