BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.42 > 12. szezon

12. szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
137773.62 in reply to 137773.61
Date: 5/10/2010 2:09:46 PM
Overall Posts Rated:
11
Vieuxot eredetileg bedobónak szántam csak a draft kicsit áthúzta a számításaim, mert ugye jött Szekeres és Kis.Kis most elmegy szóval az is lehet, hogy akkor Vieux tényleg bedobó lesz eleve a 2p-je 7-es szóval azt nem sürgős neki edzeni esetleg bv mehetne, de az se olyan rossz neki.Bryan (Bettochi) tuti nem megy bd-nek mert ahhoz elég rossz a bv-je.Őt eredetileg dh-nak akartam ami valószínű most össze is jöhet ha Kist el tudom adni és Vieuxot át tudom képezni bd-nek.
Szekeressel vagyok bajban, mert Ő neki a belső skilljei a jobbak viszont magasságra meg inkább írányító, skillre meg belsős Bd.
Jelenleg valami ilyesmit tervezek.
Ir: Muse,Rowe és a Kisért kapott pénzből meg persze amennyi most van abból veszek egy jó írányítót.
Dh: Pálfy,Bryan,Palermo
Bd: Sarayköy,Vieux,Szekeres (?)
a többi meg az ami eddig is volt.

This Post:
00
137773.63 in reply to 137773.62
Date: 5/10/2010 5:29:43 PM
Overall Posts Rated:
11
szerintem érdemben nem tudok hozzászólni, de azért beleokoskodok :D
engem nagyon nem győzött meg a bd edzés. roppant nehéz, egyszerűbb - de drágább - jó multiskilles palit szerezni. én inkább 25+os dh-kal dolgoztam eddig bd poszton. most heighway multiskilles, és meg vagyok vele elégedve, de jobban örülnék ha tudnék vele 1 szintet lépni mindenből... az ir+dh edzés eddig bevált, igaz az utóbbi hetekben nem fejlődött senki... melgar-nak illene, mert peru u21 jelölt. de csak miatta nem fogok váltani az egyposztos edzésre...
ha kicsit nagyobb játékosállományom lenne (plusz 1-1 ember belső és külső posztra), és nem lenne itt melgar, akkor heighway-t néhány hétig külső poszton edzeném, aztán belsőn.

viszont sürgősen kéne igazolnom egy multiskilles csereembert, mert sérülés esetén borul minden, és túljátszák magukat. forma is esik, nem fejlődnek rendesen, a zakókról nem is beszélve. egy kicsit elhamarkodott volt a legutóbbi átszervezés, de pénz kellett.

This Post:
00
137773.64 in reply to 137773.62
Date: 5/10/2010 7:06:49 PM
Overall Posts Rated:
55
Bedobót edzeni nem egyszerű dolog, mert rengeteg kompromisszumot kell felvállalni! Csak mellékesen a tegnapi U21-s meccs is (szerintem) a BD-n ment el!
Egy jó BD 201-203 cm magas, mert a külső és belső skillek is egyformán fontosak, de a magasság miatt a külső és a belső edzés is nehezen megy (lassú)! Ebből következik, hogy leginkább 1 posztos edzéssel lehet megfelelő eredményt elérni! Kezdő csapatoknál ez luxus és ezért nem is ajánlott hogy belevágjanak, ugyan is hol IR-ként kell játszatni, hol pedig C-ként! Ha így teszünk, az a bajnokság eredményén is meglátszik (negatív)!
Ezért általában DH-t játszatják BD poszton, akinek viszonylag jó a belső védekezése és a 2p-a. Ritkábban ECS-t játszatnak, ott viszont fontos, hogy viszonylag jó legyen a külső védekezése, technikája és a passz.
Visszatérve, hogy mit is csinálj, szerintem vágjál bele a BD edzésbe! Kicsit elfogult vagyok a Szekeres családdal, de azt mondom, hogy Ő az akire elsősorban építeni kéne az edzést, ebben a szezonban feltétlenül csak 1 posztost!
Az a nagy szerencséd Szekeressel, hogy kitűnő belső skillekkel rendelkezik és leginkább a külső skilleket kell fejleszteni, pl külső védekezés! A külső skilleket remekül tudod fejleszteni a 185cm magassága miatt! Ezért én azt mondom, hogy hajrááá, vágjál bele!
Ha így döntesz, akkor érdemes átszervezni a csapatot ennek megfelelően, ma délelőtt átnézem a csapatodat és elmondom a játékosokról a véleményemet!

This Post:
00
137773.65 in reply to 137773.64
Date: 5/11/2010 6:03:17 AM
Overall Posts Rated:
55
Nos átnéztem a csapatodat, a belső emberekkel most nem foglalkozok, mert ha elfogadod a javaslatomat, akkor idén 1 posztos külső edzés menne! Ez azt is jelenti, hogy ráérsz egy jó IR-t venni, majd akkor, ha áttérsz a belső edzésre!
Nézzük részletesen a játékosaidat:
IR:
B. Muse (27) - legjobb irányító, alapember, lehet használni DH és BD-ként is, mindenképp megtartani!
A. Rowe (22) - már lassan fejlődik, most jó pénzt kaphatsz érte, szerintem eladás!
B. Bettochi (19) - jó lenne BD-nek, de a 2p-a gyenge, szerintem vagy ő, vagy F. Palermo-t el kéne adnod!
DH
T. Pálfy (22) - csapat legjobbja. Már lassan fejlődik a kora és a tehetsége (kezdő) miatt, már nem érdemes edzeni!
E. Vieux (19) - szupersztár, 203cm magas, kitűnő BD lehet!
BD
G. Sarayköy (22) - jelenleg a legjobb BD-d, bár DH-ként is kitűnő, csapat vízhordója, érdemes megtartani!
F. Palermo (20) - hasonló hibákkal mint B. Bettochi, az egyiknek mennie kell a csapatból!
G. Kis (20) - jelenleg átadó listán, egyetértek veled!
O. Szekeres (18) - a jövő nagy reménysége, leendő U21-es jelölt, miatta érdemes lenne 1 posztos edzéseket tartani!
Az idei szezonban valószínűleg nem jutsz fel, de a kieséstől is messze vagy, ezért szerintem nem nagy kockázat, ha az edzésre koncentrálsz! Ezért IR poszton O. Szekeres, E. Vieux, F. Palermo v. B. Bettochi játszana a szezon végéig. DH poszton T. Pálfy, B. Mouse. BD poszton pedig Sarayköy és E. Lefol, esetleg veszel egy idősebb BD-t!

This Post:
00
137773.66 in reply to 137773.65
Date: 5/11/2010 3:21:38 PM
Overall Posts Rated:
11
Tetszetős az ötleted 1-2 dolgot kivéve.
Lefolt eszem ágában sincs bd-ként játszatni.
Palermo és Rowe eladásával egyetértek.
Feljutni tényleg nem fogok egy hamar, de a kieséstől sem kell rettegnem.
A jelenlegi tervek szerint Bryan,Vieux,Szekeres megy ir-nek és kapják a védekezés edzést.
Dh-ként Pálfy és az ujjonnan vett írányítom lesz majd akit abból a pénzből veszek amit kapok a Kis,Palermo,Rowe trioból.
BD poszton meg ugye marad Sarayköy és Muse aki elég jó bd-ként is.
Jövőre meg ugye lesz Ir poszton Muse és az új Ir-em
Dh-ként Pálfy és valószínű Sarayköy lemegy dh-nak.
Bd-ként meg a Bryan,Vieux,Szekeres trió lesz.
A magas ember poszton is várható változás.Valószínű Rafitol év végén megválok és helyette veszek egy sokkal jobb belső embert.

This Post:
00
137773.67 in reply to 137773.66
Date: 5/11/2010 6:10:09 PM
Overall Posts Rated:
55
Igen, ez így jó, de számolj azzal, hogy jövőre is 1 posztos edzést kellene még nyomnod! A Külső védekezést legalább 8-as szintre fel kéne nyomni, ami nem kis munka lesz! Persze fontos meccseknél megoldható, hogy azon a héten tempódobást edzel a szélsőknek, ilyenkor mindenki az ideális helyén fog játszani.
Lefolt csak kényszer megoldásként mondtam, elsősorban akkor, amikor megakarod lepni az ellenfeledet egy belsős támadással! ECS-k közül őt láttam a legalkalmasabbnak! Egyébként Te is tudod, hogy Én 2 ECS-t is játszatok BD poszton, bár az is igaz, hogy sokkal jobb skillekkel rendelkeznek!

This Post:
00
137773.68 in reply to 137773.67
Date: 5/12/2010 8:59:22 AM
Overall Posts Rated:
11
Persze hogy tudom.Sith nagyúrt még Én ajánlottam neked hogy vedd meg.
Csak épp az a különbség közte és Lefol között hogy Seth mindenhol bevethető mert eléggé multi skilles.Míg Lefol meg egyáltalán nem.Max viszonylag jól dob kintről is.
Az ok hogy jövőre is kell játszanom néha fura felállásba, de az ilyen Red Angels,Atomcity meg ehhez hasonló csapatokat még úgy is leverem.Szóval a kieséstől nem kell rettegnem.

This Post:
00
137773.69 in reply to 137773.68
Date: 5/13/2010 3:22:10 PM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Hmmm...elég sok dologról lemaradtam:D

This Post:
00
137773.70 in reply to 137773.69
Date: 5/13/2010 4:03:39 PM
Overall Posts Rated:
11
Éljen!Éljen!
Fotonfun is back!!!
Elmondaná nekem valaki, hogy mér van az ha Kmarcus elő jön akkor meg miért tűnik el Fotonfun.

Amúgy tényleg elég sok mindenről lemaradtál.Én pl épp most akarom át alakítani a csapatom.Alba mindjárt feljut és még sorolhatnám.

Üdv újra az IV. 42 liga fórumán ahova igazából egy IV.42-es sem írogat. :D

This Post:
00
137773.71 in reply to 137773.70
Date: 5/14/2010 6:02:25 PM
Overall Posts Rated:
55
A feljutásra esélyes vagyok, sok múlik a mai meccsen. A nagy vetélytárssal játszom, ráadásul idegenben. Ha sikerül megvernem, akkor sanszom van, hogy 2-szer játszok otthon a döntőben! Nem lesz könnyű meccs, mert elvileg jobb csapata van (+$100e-el nagyobb fizu).

From: TonyG
This Post:
00
137773.72 in reply to 137773.71
Date: 5/15/2010 5:16:16 AM
Overall Posts Rated:
00
Az ellenfeled még bent van a kupában de olyan nehéz ellenfelet kapott,hogy valószínűleg ott csak lazázni fog,így ellened a legjobb csapatával mehet.A csapatod nagyon jó,bár ahogy látom bedobó poszton neked sincs olyan jó játékosod,az a szerencséd,hogy az ellenfélnek se sokkal jobb!Egy jó taktikával meg tudod nyerni a meccset!Sok sikert a feljutáshoz és grat a csapatért és az idei szezon eddigi teljesitményedért!

Advertisement