Nos átnéztem a csapatodat, a belső emberekkel most nem foglalkozok, mert ha elfogadod a javaslatomat, akkor idén 1 posztos külső edzés menne! Ez azt is jelenti, hogy ráérsz egy jó IR-t venni, majd akkor, ha áttérsz a belső edzésre!
Nézzük részletesen a játékosaidat:
IR:
B. Muse (27) - legjobb irányító, alapember, lehet használni DH és BD-ként is, mindenképp megtartani!
A. Rowe (22) - már lassan fejlődik, most jó pénzt kaphatsz érte, szerintem eladás!
B. Bettochi (19) - jó lenne BD-nek, de a 2p-a gyenge, szerintem vagy ő, vagy F. Palermo-t el kéne adnod!
DH
T. Pálfy (22) - csapat legjobbja. Már lassan fejlődik a kora és a tehetsége (kezdő) miatt, már nem érdemes edzeni!
E. Vieux (19) - szupersztár, 203cm magas, kitűnő BD lehet!
BD
G. Sarayköy (22) - jelenleg a legjobb BD-d, bár DH-ként is kitűnő, csapat vízhordója, érdemes megtartani!
F. Palermo (20) - hasonló hibákkal mint B. Bettochi, az egyiknek mennie kell a csapatból!
G. Kis (20) - jelenleg átadó listán, egyetértek veled!
O. Szekeres (18) - a jövő nagy reménysége, leendő U21-es jelölt, miatta érdemes lenne 1 posztos edzéseket tartani!
Az idei szezonban valószínűleg nem jutsz fel, de a kieséstől is messze vagy, ezért szerintem nem nagy kockázat, ha az edzésre koncentrálsz! Ezért IR poszton O. Szekeres, E. Vieux, F. Palermo v. B. Bettochi játszana a szezon végéig. DH poszton T. Pálfy, B. Mouse. BD poszton pedig Sarayköy és E. Lefol, esetleg veszel egy idősebb BD-t!