BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Golub

This Post:
00
158766.62 in reply to 158766.60
Date: 10/8/2010 3:27:31 PM
Overall Posts Rated:
427427
p.s. el glasao iko za golupcica naseg malog :) :'(

From: Jabus

This Post:
11
158766.63 in reply to 158766.60
Date: 10/8/2010 3:30:10 PM
Overall Posts Rated:
9393
pa nije to lazanja, pa da mora da se zagreje da bi imalo efekta

i pre dve sezone smo imali zagrejanog kandidata, pa eto, prc na kraju... jarley možda nije zagrejan, ali sigurno neće napustiti kormilo na pola mandata, već će ga doterati do kraja, u svakom smislu: i taktički i trenažno... a usput ima i iskustva u radu...

ta izjava "nek pusti nas koji smo 120% zagrejani" nema nikakav smisao... deluje kao "nek' nas pusti da probamo, da vidimo kako će da ide" - ako je reprezentacija u fudbalu postala poligon za uvežbavanje raznoraznih zagrejanih pižona, što bi morali da poštujemo isti recept i ovde? pritom, ne mislim da omalovažim tebe kao stratega, ali mi zaista tih "120%" i "zagrejanost" deluje na ovaj način...

bil ako se javio, javio se u svojstvu svog nicka, a ne funkcije... tako sam isto i ja podržao jarley-a i to je sasvim normalno... i realno, dosta je bilo testiranja i isprobavanja selektiranja reprezentacije, vreme je da se mlada reprezentacija vrati prethodnom kvalitetnom radu

From: Golub

This Post:
00
158766.64 in reply to 158766.63
Date: 10/8/2010 3:36:51 PM
Overall Posts Rated:
427427
a ko je znao da ce kotoor da odustane...kako ti znas da Jarley nece?

This Post:
00
158766.65 in reply to 158766.64
Date: 10/8/2010 3:39:59 PM
Overall Posts Rated:
872872
Mozda ne bude prilike da odustane...

This Post:
00
158766.66 in reply to 158766.65
Date: 10/8/2010 3:42:02 PM
Overall Posts Rated:
427427
a nadam se da nece!! ako moze na temi pored da se zeza moze i ovde da se bori za to mesto...ne zanima me i da pobedi...ali ne moraju drugi to da mu namestaju...neka se angazuje kao ti ili ja...

This Post:
00
158766.67 in reply to 158766.41
Date: 10/9/2010 2:44:02 AM
Overall Posts Rated:
7676
1. da smo izvukli slabiju grupu, onda ne bi stavio akcenat na trening? kakve povezanosti imaju trening i rezultati, pa da jedni isključuju druge?
2. zašto misliš da je grupa toliko jaka? koje su to reprezentacije u prednosti u odnosu na nas?

Bolje da si postavio samo ovo drugo pitanje, jer sa prvim iznova pokazuješ da ti logika nije jača strana. Ako kažem da je akcenat na treningu, ali da ću 100% sebe uložiti u svaku utakmicu, gde je tu isključivost? Ne znam koliko puta treba da odgovorim, i koliko puta je Flavius odgovorio, trening mladih je primaran u cilju jačanja pozicija potrebnih A selekciji, a rezultati zavise od mnogo faktora i potrebno je mnogo kockica da se posloži kako bi do njih došlo, bar je tako kod nas, ne znam kako je u Švajcarskoj, imaš li neke insajderske informacije? Takva filozofija rada za A selekciju je bila često meta pljuvanja tebe i tvojih večitih kontraša, a ona je sada omogućila Sirku da nas vine u neslućene visine! Ne, ne, i dalje to ne valja, siguran sam! A kakve povezanosti imaju trening i rezultati ostavljam tebi da odgonetneš, pošto to nisi mogao za ove dve sezone selektorovanja, ups rekoh li selektorovanja, mislio sam nerada.

Sastavi timova još uvek nisu poznati, pa sam rekao da je grupa jaka na osnovu dosadašnjeg rada tih selekcija. Znaš, to je ono što si ti nama prekinuo, pa sad moramo ponovo sa dna bunara gore. Ukoliko se situacija promeni, pa je neka od tih repki kiksnula sa ovim godištem, onda ću to i reći.

This Post:
00
158766.68 in reply to 158766.63
Date: 10/9/2010 2:44:39 AM
Overall Posts Rated:
178178
pa nije to lazanja, pa da mora da se zagreje da bi imalo efekta

i pre dve sezone smo imali zagrejanog kandidata, pa eto, prc na kraju... jarley možda nije zagrejan, ali sigurno neće napustiti kormilo na pola mandata, već će ga doterati do kraja, u svakom smislu: i taktički i trenažno... a usput ima i iskustva u radu...

ta izjava "nek pusti nas koji smo 120% zagrejani" nema nikakav smisao... deluje kao "nek' nas pusti da probamo, da vidimo kako će da ide" - ako je reprezentacija u fudbalu postala poligon za uvežbavanje raznoraznih zagrejanih pižona, što bi morali da poštujemo isti recept i ovde? pritom, ne mislim da omalovažim tebe kao stratega, ali mi zaista tih "120%" i "zagrejanost" deluje na ovaj način...

bil ako se javio, javio se u svojstvu svog nicka, a ne funkcije... tako sam isto i ja podržao jarley-a i to je sasvim normalno... i realno, dosta je bilo testiranja i isprobavanja selektiranja reprezentacije, vreme je da se mlada reprezentacija vrati prethodnom kvalitetnom radu

I samo da dodam - Jarley NE MOZE da odustane jer on repku nece voditi SAM vec kroz SVAKODNEVNI kontakt sa gomilom ljudi koja ima jasan interes da se nastavi sa radom kakav je u mladoj bio pre "eksperimenta" i kakav je u seniorskoj ODUVEK.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
158766.69 in reply to 158766.55
Date: 10/9/2010 2:57:56 AM
Overall Posts Rated:
740740
"velike" zasluge, samo polako, rezultati dolaze vremenom. Vi za 10 sezona niste napravili nista,samo obican prosek. Jebes prosek!

E,ovo je prozivka...

vidi se da pratis sta je reprezentacija uradila. ti si pravi covek za mesto selektora. upucen si u sva desavanja vezana za nase reprezentacije.

i da li znas koliko je korisnika imala Srbija pre, recimo, 3-4 sezone? i da li znas koliko je tada bilo srpskih igraca u BB svetu?

mogao si da sacekas da imamo 5 000 korisnika pa da se onda javis.

i, opet da ponovim, drago mi je sto si upucen u reprezentativna desavanja na BB-u.

This Post:
11
158766.70 in reply to 158766.51
Date: 10/9/2010 3:09:49 AM
Overall Posts Rated:
7676
interesuju me odgovori na pitanja, da znam za koga da glasam. smešno je što vi i dalje mrzite ljude i svako ko se kandiduje je vaš neprijatelj. spustite se na zemlju i ne delite lekcije drugima.

Zna se za koga ti nećeš glasati, prema tome tvoja pitanja imaju drugu svrhu, a ne da ti olakšaju odabir kandidata. Kada neko toliko nema obraza kao ti, onda i zaslužuje istovetnu težinu odgovora od svih ovde. Druga je stvar što ti misliš da si toliko važan da bi te neko mrzeo, pa ne znam ko bi trebalo da se spusti na zemlju.

Sad ću reći za sebe, pošto ne koristim poput tebe imaginarne odrednice "vi". Nikoga ne mrzim i ne vidim kao neprijatelja, što sam nebrojeno puta rekao i pokazao. Za svakoga ko se kandiduje smatram da želi dobro reprezentaciji, a samim tim moj neprijatelj nije. I za tebe mislim da si želeo sve najbolje repki, i da si se u toj prvoj sezoni verovatno i trudio, ali nisi umeo da uvidiš razliku između želja i mogućnosti, što bi naš narod rekao- srce hoće, al' dupe klokoće.

Primer normalnog i umerenog kandidata ti je Hofmanski, sa kojim ću, i ako budem imao neki razgovor u ovoj temi, to obaviti, siguran sam, na civilizovan način, bez ijedne ružne reči, jer ih ni on prema meni ne upućuje. Za sve ostale, kako sejete, tako ćete žnjeti.

From: GM-Jarley

This Post:
00
158766.71 in reply to 158766.58
Date: 10/9/2010 3:43:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Jarley nije ovde nijedan post napisao...dao je samo plan koji je i moja baba mogla da kopira i da sredi od svih kandidatura iz proslih sezona, plus decko nece da bude selektor...napisao je: "posto sam dobio dosta mail-ova"...ako hoce da bude selektor neka se bori za to.

Stvarno me nekad zapanjiš svojim postovima. Mislim da namerno lupetaš gluposti, jer ti je dosadno i večiti si kontraš(što si i sam nebrojeno puta rekao), a ovaj period sezone je najpogodniji da malo začiniš stvari i verovatno se samozadovoljiš lavinom odgovora koje dobiješ. Predlažem da te svi iskuliraju kada napišeš nešto, jer to nešto uvek bude jedno veliko ništa.

Nisam napisao nijedan post ovde, jer do sada nisam imao ni potrebe. Sinoć ste krenuli sa soljenjem po ovoj temi, a ja petkom uveče, za razliku od tebe, imam pametnijeg posla od visenja na Buzzeru.

Da neću da budem selektor, ne bih se ni kandidovao. Razjasniću ti na prostije delove taj istrgnuti deo rečenice iz mog govora. Istina je da sam bio razočaran nakon prošlih izbora kako se nečiji rad ne ceni, a sa druge strane zadivljen kako laganjem i izigravanjem žrtve neko može da pridobije glasače. Međutim, ovo je demokratija, a ona je najplodnije tlo za takva dešavanja.

Desetak mejlova koje sam kasnije dobio od ljudi koji se kaju što su promenili meni namenjen glas zbog retorike pojedinih članova naše zajednice nije promenio moj utisak. Na početku ovih izbora nisam imao nameru da se kandidujem, to je istina, ali nakon novih mejlova i zbog toga što ti sebe smatraš kandidatom, nisam želeo da nam još dve sezone odu u vetar. Pošto si pročitao početak, pročitaj i ostatak govora, posebno onaj deo gde ne radim ništa polovično i ako se nečega prihvatim dajem se 100%, jer drugačije ne znam.

This Post:
44
158766.72 in reply to 158766.53
Date: 10/9/2010 3:48:46 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ja stvarno ne mogu da verujem da si cim ti se zavrsio mandat poceo ovde da pises kao i pre mandata, mozda cak i vise. Kako je moguce da si odjednom dobio vremena za forum i igricu? Doduse, ti si imao vremena za svoj tim, ali te je mrzelo da kliknes jos neki put i na stranama vezanim za repku...

Pouka:
Covek je uvek imao vremena, ali mu je cilj bio da sje*e repku i mogu da priznam da je u potpunosti uspeo. Svaka cast!

Moj glas ide Jarley-u.

No guts, no glory!
Advertisement