BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Οικονομικη κριση!!!!!!!!!

Οικονομικη κριση!!!!!!!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
202313.62 in reply to 202313.61
Date: 6/4/2012 6:43:39 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αν ειχες 5μ στην ακρη, προπονουσες 3 θεσεις πιτσιρικαδες, και ειχες ηδη γηπεδο 16κ θεσεων τι θα εκανες μιας και μιλησες για 4μ??

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

έχεις τα λεφτά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις ε?

κάθε μάνατζερ είναι διαφορετικός.οπότε σημασία έχει τι σκέφτεσαι εσύ και όχι εγώ.
μπορούμε να συζητήσουμε πάνω στη δική σου ιδέα.

This Post:
00
202313.63 in reply to 202313.53
Date: 6/4/2012 5:12:28 PM
Overall Posts Rated:
170170
Αν πάρω σήμερα 22χρονο με 750 χιλιάρικα αξία, θα τον προπονήσω και στα 24 του κινδυνεύω να τον πουλήσω πάλι 750.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχεις δίκιο.υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.
ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις είναι να φτιάχνεις πολύ ολοκληρωμένους παίκτες προπονώντας τους εκτός θέσης.
έτσι θα πουλήσεις σπάνιους παίκτες-εργαλεία.

γενικά αγγίζεις μεγάλο θέμα τώρα.

εγώ είμαι λάτρης της προπόνησης.θέλω να τους φτιάχνω τους παίκτες και όχι να τους αγοράζω.
κανονικά θα έπρεπε να έχω βγάλει λεφτά.αμ δε.δεκάρα τσακιστή δεν έχω πάρει τόσες σεζόν.

και λόγω της προπόνησης κοίτα με τι μπάτζετ παίζω στην IV τώρα που έπεσα.
200,000 σε μισθούς παικτών δίνω και δεν ξέρω τι να κάνω.έχω μπανταβώσει εντελώς.

να πουλήσω τους καλούς μου προπονήσιμους,δεν παίζει.δεν το θέλω.
αλλά για να διατηρώ καταστάσεις,αναγκάζομαι να έχω μεγάλο ρόστερ(πούλησα 2 χθες,μην το βλέπεις έτσι).
νέοι μισθοί δλδ.

γενικά αντί να έχω πλεονέκτημα,έχω μειονέκτημα στην παρούσα φάση.

σόρυ για το σεντόνι,αλλά θα είχε ενδιαφέρον να πιάσουμε μια κουβέντα με θέμα προπόνηση και κέρδος.

Φίλε Στέλιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πλέον είναι δεδομένο πως δεν μπορείς να προπονήσεις για να πουλας. Μόνο για την πάρτη σου μπορείς να προπονείς. Εγώ αν εξαιρέσεις έναν Βραζιλιάνο που πήρα (και θα τον ξεφορτωθώ γρήγορα) όλοι οι άλλοι είναι "δικοί" μου παίχτες. Και τους γουστάρω πολύ. Αλλά δεν έχει νόημα να τους πουλήσω μιας και δεν πίανουν μία.
Απλά γουστάρω πολύ να έχω τους δικούς μου παίχτες και να βελτιώνεται η ομάδα μου σιγά σιγά. Οι 4 από τους 5 βασικούς και αναντικαταστατους είναι προπονημένοι στην ομάδα. Έχει και αυτό την γοητεία του! ;)

This Post:
00
202313.64 in reply to 202313.63
Date: 6/4/2012 5:54:34 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πλέον είναι δεδομένο πως δεν μπορείς να προπονήσεις για να πουλας

βάσικα κι αυτό γίνεται.αλλά πρέπει να το κάνεις ή νωρίς ή αργά.
δλδ

αν προπονήσεις λίγο έναν 18χρονο με έστω μεσσαία προποπτική,μέσα στη σεζόν θα βγάλεις σίγουρα καλούτσικα λεφτά.αλλά οι καλές ομάδες δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια λόγω κυπέλλου και ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα.στην IV όμως σίγουρα γίνεται και ίσως και στην ΙΙΙ αν δεν πας για άνοδο.

στο αργά τώρα.ε άμα λιώσεις έναν παίκτη στην προπόνηση θα τον φτάσεις σε σημείο τέτοιο που θα πιάνει πολλά.αρκεί να μην φτάσει πάρα πολύ ο μισθός του.δλδ στα 25 του κάποιος φουλ προπονημένος σίγουρα έχει μεγάλη εμπορική αξία.

απλά δεν μιλάμε για καθαρό κέρδος στην δεύτερη περίπτωση,αλλά για κάτι σαν ανακεφαλαίωση.

Απλά γουστάρω πολύ να έχω τους δικούς μου παίχτες και να βελτιώνεται η ομάδα μου σιγά σιγά

από ότι βλέπω στην ΙΙ είσαι.τι ταπεινοφροσύνη είναι αυτή με τα σιγά σιγά!

χαχαχαχα

This Post:
00
202313.65 in reply to 202313.64
Date: 6/5/2012 8:25:10 AM
Overall Posts Rated:
150150
συμφωνώ...όταν προπονείς τους παίχτες εσύ τους κάνεις όπως θέλεις και αυτό είναι μεγάλο ατού...εγώ σχεδόν ποτέ δεν βρίσκω έναν παίχτη όπως τον θέλω ακριβώς στη λίστα...μερικοί παίχτες είναι πολύ χρήσιμοι και όχι απαραίτητα ακριβοί, απλά σπάνιοι...

τώρα βέβαια είναι και το οικονομικό στη μέση...αν ας πούμε πρέπει να 2,5-3 μύρια για να πάρω ένα 3αρι όπως το θέλω όχι δεν θα το κάνω...ακόμα και αν τα έχω...για την κατηγορία που είμαι είναι πάρα πολλά λεφτά για 1 παίχτη..προτιμώ να τον αγοράσω με 400κ στα 20 του και να τον φτιάξω μόνος μου...και όταν θα έχω ανέβει(με το καλό) θα είναι ήδη σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μου στην 2η κατηγορία...την πρώτη σεζόν μπορεί όχι σαν βασικός...αλλά στη συνέχεια σίγουρα..

From: harry21
This Post:
00
202313.66 in reply to 202313.65
Date: 6/7/2012 3:16:48 AM
Overall Posts Rated:
5151
η προπονηση ειναι το παν οπως και να το κανουμε.. απλα με την καταλληλη φορμουλα τα καταφερνουμε ολα..
χωρις να σταματησω απο τοτε που ξεκινησα την προπονηση ουτε λεπτο εφτασα μεχρι ΙΙ και σχετικα ευκολα και σταθηκα αξιοπρεπως. ο μονος λογις που επεσα ειναι για να ξεκινησω νεο κυκλο προπονησης με 3 παικτες ακριβως αυτους θα ηθελα να αγορασω για να ανεβασω την ομαδα ενα κλικ πιο πανω αλλα δεν ειχα λεφτα.. ξεκινωντας λοιπον απο αυτους τους 3, οι επομενες 2 σεζον συν αυτην θα ειναι αφιερωμενες σε αυτους τους 3 παικτες.. μειωνεις και τα εξοδα σου σαν ομαδα και σε 3 σεζον εκτος απο το αγωνιστικο θα ειναι και το οικονομικο κερδος πολυ μεγαλο..

From: harry21

This Post:
00
202313.67 in reply to 202313.66
Date: 6/7/2012 3:18:42 AM
Overall Posts Rated:
5151
υπομονη και σωστο προγραμματισμο! και εννοειται στοχους!!

From: sainhs
This Post:
00
202313.68 in reply to 202313.67
Date: 6/7/2012 7:14:02 AM
Overall Posts Rated:
4343
Γενικα εχω απογοητευτει με το οικονομικο κομματι του παιχνιδιου, ειναι δυσκολο να κανεις κατι καλο.
Λιγα εσοδα γενικα, πρεπει να βασιστεις στο γηπεδο. Πας να προπονησεις να πουλησεις κανα παικτη και στο τελος μπορει να βγαλεις και μονο αυτα που εβαλες.
Σε γενικες γραμμες πρεπει να φας ισως 2-3 (τουλαχιστον) μεγαλωνοντας γηπεδο, κανωντας αξιοπρεπη πορεια, κρατωντας οσο πιο χαμηλα τα εξοδα, αντε να πουλησεις και κανεναν και μετα αφου μαζεψεις τπτ να κανεις κινηση για ανοδο κ ετσι.

(αυτο ολο συγκριτικα με το Hattrick που επαιζα, εκει εβγαζες χρημα πολυ πιο ευκολα. Και μετα και να αγοραζες δυνατους παικτες επρεπε να λιωνεις σε τακτικες-προπονηση-κλπ αλλα ειχες μια καλη αρχη)

This Post:
11
202313.69 in reply to 202313.68
Date: 6/7/2012 7:39:18 AM
Overall Posts Rated:
150150
δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα παρουσιάζεις...τουλάχιστον σίγουρα όχι για την προπόνηση...

με καλή προπόνηση κάθε παίχτης κάθε σεζόν αποκτά αύξηση αξίας 200-250κ..οπότε αν προπονείς σωστά 4 παίχτες κερδίζεις τουλάχιστον 800κ κάθε σεζόν..αλλά η προπόνηση μπορεί να αποδώσει πολλά κέρδη αλλά πρέπει να ξέρεις ποιους και πως θα τους προπονήσεις..το κλειδί είναι να προπονείς τα 2οντα σκιλς...αυτά είναι που ανεβάζουν πολύ την τιμή του παίχτη....

ακόμα πρέπει να κρατάς χαμηλά το μπάτζετ σου και ταυτόχρονα να πρωταγωνιστείς...καθόλου δύσκολο στην 4η κατηγορία..απλά παίρνεις άμυνες...αυτό είναι το θέμα στις μικρότερες κατηγορίες, ότι δεν υπάρχουν άμυνες..όποιος είναι καλός αμυντικά είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην 4η κατηγορία..

This Post:
00
202313.70 in reply to 202313.69
Date: 6/12/2012 8:29:11 AM
Overall Posts Rated:
00
ρε παιδιά έχω μόνο 95$ τι μπορώ να κάνω για να μου ανέβουνε τα χρήματα?

This Post:
11
202313.71 in reply to 202313.70
Date: 6/12/2012 8:51:42 AM
Overall Posts Rated:
231231
Είναι απλό. Έσοδα=Γήπεδο

Έχεις βασική 5άδα μισθολογικά 4ης κατηγορίας, αλλά με έσοδα 5ης.

Σίγουρα παίκτες των 20 χιλιάδων μισθό δεν σου χρειάζονται για να ανέβεις 4. Εδώ δεν μου χρειάζονται εμένα για να ανέβω 3.
Αυτό που σου χρειάζεται όμως είναι το γήπεδο. Ωραία τα 2 θεωρία για σένα και τον πρόεδρο της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά δεν θα σε κάνουν πλούσιο, απλά φιλόξενο.

Φτιάχνεις μία 10άδα παικτών από 6-12 χιλιάδες μισθό το πολύ και διαβάζεις πολύ φόρουμ για τακτικές και βαρύτητα των χαρακτηριστικών ανά θέση.

Τέλος να προσέχεις τα πολλά πάρε-δώσε με ελληνικές ομάδες γιατί αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσουν προβλήματα ακόμα κι αν δεν φταις.

This Post:
00
202313.72 in reply to 202313.54
Date: 6/12/2012 9:21:08 AM
Overall Posts Rated:
231231
Προπόνηση και άνοδος είναι για μένα 2 διαφορετικές εννοιες.

Η αγωνιστική άνοδος μίας ομάδος είναι δεδομένη αν είναι οικονομικά στιβαρή.

Για να γίνει οικονομικά στιβαρή δεν έχει την πολυτέλια να πληρώνει προσωπικό και υψηλά συμβόλαια ανα κατηγορία
(Ενδεικτικά 10+ για 5η, 20+ για 4η, 40+ για 3η, 80+ για 2η και 120+ για πρώτη)

Πρέπει να έχει 10 παίκτες με άμυνα και πάσα και μέτριους μισθούς.

Δεν θα πρέπει να προπονεί παρά μόνο αντοχή-βολές-αγωνιστική. Έτσι θα μπορεί να βάλει όποιον παίτκη θέλει, όσα λεπτά θέλει σε όποια θέση θέλει, χωρίς να ανησυχεί για την προπόνηση.

Και φυσικά να φτιάχνει γήπεδο όσες πιο πολλές φορές μπορεί, ΑΛΛΑ με σωστή ΑΝΑΛΟΓΙΑ.
Διαβάστε, ρωτήστε, κάντε μόνοι σας υπολογισμούς θέασης λοιπών ομάδων.

Με τα παραπάνω + γνώση τακτικών μία ομάδα μπορέι να ανέβει Α1 σε 6-7 σεζόν.
Χωρίς να ξέρω τα παραπάνω μου έιχε πάρει 8 σεζόν την πρώτη μου φορά.
Μπορέι να μου πάρει και πάλι 8, αλλά το γήπεδο θα είναι κλάσεις πιο αποδοτικό και θα είμαι πολύ πιο πλούσια ομάδα.

Αν προπονείς τώρα ΟΛΑ τα παραπάνω αναιρούνται.

Ειδικά για διεθνή, θα πρέπει να προσαρμόσεις την ομάδα σου γύρω του.

Πρέπει να σου αρέσει αυτό που θα κάνεις. Να αγαπήσεις το pixelάκι σου.

Να μη σε νοίαζει η ήττα, παρά μόνο η Παρασκευή και τα pop up του.

Να ανέβεις κατηγορία όχι για την ομάδα σου, αλλά για να αντέξεις το μισθό του την επόμενη σεζόν και άλλα πολλά.

Είναι δική σου η απόφαση πιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις.

Αλλά να ξέρεις σπανίως τέμνονται. Τείνουν πιο πολύ να είναι παραλληλοι βίοι.

Advertisement