Sírok, anyám sírok.... :((((((( ennyire nem lehetsz értetlen........
a szupersztárból nem lesz Nt, az helyes. De
nincs több vagy más magas potos, ezt értsd meg! ezek jönnek, amik edzhetők lennének. Slussz!13-as BV-s kezdő játékossal is el lehet érni 11 -es belső védekezést az értékelésb
Papíron igen. De a franciák/olaszok stb ráeresztenek egy 17-18-as 2 pontosú embert a mi szerény 13 bv-és emberünkre, akkor az megsemmisül. Kapunk róla vagy 30-35 pontot! Nudli, az u21 mimnimum védekezés 14!!!, de még az sem sok
Én a 16-ot tartom korrektnek, azon nehezen megy át egy 17-18-as 2 pontosú ellenfél.
A pattanón tudunk "spórolni", mert az 1 szint is 8-10k-val dobja meg a fizut. Nem kell abból 14, elég a 13 is ha van mellé 16-16 2p +bv.
alapvető kérdés az hogy 17-es 2 pontos ér -e valamit egy 1-4-es tempoval?
Még mindig azt kérdezem: mi a fenéért edzenél 1-es tempót 2-re vagy 3-ra 3/4 év "ráfordítással"?? Felesleges!
ha 1-gyel nem tud dobni, 4-gyel sem fog! (de ezt te is írod... )
193 centis játékosnak a bv-jét max 12-re tudnád edzeni 21 éves kor végére! az lószar, nudli.
Abból sosem lesz center, mert most arról beszélünk.
Többesszámot azért írok, mert Te és superfrank is megkérdőjelezi a munkákat anélkül, hogy tudnátok a mostoha körülményekről bármit is!
A mentorkodásra azt írtam, hogy most még egyet sem tudsz kiutalni, alig van... Nemhogy 15-20 fő mellé tegyünk még mentort.. Nincs annyi ugyanis
Értem, hogy nem csinálnak semit a bérekkel, DE basszus ez nekem gond, kaygeenek gond meg az összes kapitánynak gond, aki 100-200-as játékosokat felügyel azoknak gond csupán! Ha jól számolom több ,mint 100 fő lehet az nt kapitányok és segítőik száma. Legalább 100-120 embert sírba tesz, ha elveszít tucatnyi NT esélyest holott ő éveket fáradozott vele.
Csak egy kirúgás gomb és nincs többé: Nincs többé Tasink, Csopankink, Lakatosunk, lassan Krizsánunk
Nem voltál scout, nem tudod milyen ha kirúgják azt a játékost, amibe te 3-45 évet beleöltél és tanácsokat adtál az edzéséhez. Borzalmas! Olyan mintha a saját eberedc rúgnád ki... olyat meg nem teszel , remélem.
Ezért vagyok csak kiakadva, semmivé teszik 6-8 szezionom munkáját egy k.. kirúgással.
Akkor vagy az töröljék vagy a béreket igazítsák eltartható tartományba.
Ennyi
azt hiszem sosem fogod megérteni, ha nem csináltad a scoutolást.
Tessék, átadom a helyem és gyere!
Edzz 12-bv-és multis lepkefingokat, amin átgyalagol az albán válogatott is!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/2/2013 9:29:03 AM