Wskaż mi tych kilku krytykujących, którzy chętnie wezmą udział ;)
O ile dobrze zrozumiałem to Kac100 i Carisma wyrażali wstępne zainteresowanie.
Dopiero byłbym frajerem, gdybym robił dla was, a w zamian nie dostał choćby słowa podziękowania
No jak Ty dla nas? Chyba raczej ludzie mieli robić dla Ciebie?:-)
Piszesz o rewolucyjnych, innowacyjnych zmianach, o walce z monotonią i zdetronizowaniu LI, o tym, że to wszystko dla kadry... Ile w tym rzeczywiście prawdy, a ile pijaru? Bo tak realnie patrząc to jaki jest sens tworzenia kilku SG do Runa podczas gdy cała reszta będzie tworzona po staremu? Co to może zmienić w U-21. By coś się zmieniło trzeba stworzyć grajków na każdą pozycję do ataku z obwodu. Jak to się mówi jedna jaskółka wiosny nie czyni. Dla mnie to marnotrawstwo zawodników, których i tak nie ma za wielu. No i dlaczego akurat SG, a nie np. C? Pytałem wcześniej ale nie odpowiedziałeś... Może się czepiam ale dla mnie ustawiłeś konkurs przede wszystkim pod własne potrzeby.
Jedynie czego czepiliście się to: mnie, nazwy konkursu i nagrody. Piszecie dosłownie o pierdołach niemających nic związanych z wątkiem.
Dlaczego odbierasz ludziom prawo do czepienia się nazwy konkursu, czy nagrody? Widocznie sama idea specjalnie ludziom nie przeszkadza, za to nazwa konkursu i nagroda biją po oczach, aż boli. Skoro to dla Ciebie takie pierdoły to dlaczego masz z tym problem? Dlaczego nie zmienisz nazwy i nagrody tylko rezygnujesz ze zrealizowania idei?;-)
Last edited by kozlik4 at 9/3/2013 4:51:58 AM