Nem mondtam, h tuti nyerünk, hanem azt, h nyerhettünk volna kis szerencsével akár. Kettő közt van difi!
Az biztos meg kellett volna húzni az extrémet ld fentebbi postomba a miértje. A továbbjutás így is úgy is meglett volna, csak a francia csalija nem hiányzott. Ha a meccs lemegy laza-normál megbeszélés nélkül és mi nyomunk egy 3-2-őt még simán nyerhettünk is volna. Így is csak -10 lett , h 1-1 volt hozzáállás hátrányban.Más esetben simán jó lett volna a 3-2 a sikerhez egy normállal, akkor ha a francia nem jön a csalijával és tudjuk előre, h motsol majd. Mert a mots-szuk a megkereséséig reális opció volt sajnos.
Nem fejtettem ki a lényegét A szurkolói értékelés csak a direkt feladott meccsekre lenne hatással ld az ilyen 50-0-ák. A spanyol nem állt ki, nem érdemel plusz ts-t. így van ez a klubnál is ha jól tudom. Erre gondoltam, mint a "szurkolói értékelésre"
Amúgy nem is ez a jó név, hanem ts büntetés szándékos feladásnál. Láttam ilyet már nt meccsen is, volt 2-3 eset, szankcionálni kéne valahogy.
De miért ne lehetne bevezetni a virtuális szurkolói labdaosztást vál. meccsen? Az minden hatás nélkül illetve mindenki számára nyilvános lenne.
Meglehetett volna a másik ág h.állás hátrányból is, ld lap tetejét.
A kérdés mióta személyeskedés? igen, az személyeskedés, h itt egyesek a szellemi képességem emlegetik fel az viszont nem az, ha kérdezem ismered ezt vagy azt szót.
Sajnálom, nem voltam körültekintő, nem néztem a meccslapra, de ez megeshet végül is nem szerb vagyok.
Én meg leírtam,h ez meccs nem lett volna soha laza-laza, a francia így is átvert, amúgy meg mindenképp többet akart volna.
Baromi mákunk, nem csak +30-35 körül volt a pontdifink velük szemben. Akkor is lazáztatok volna és ha rányom egy motsot?? akkor simán kieshettünk volna 10000-es ts-sel...
+1: Számodra mit jelent az, ha azt mondja Mikhail nem kellett volna egyezkedni laza ügyben? Azzal a kitétellel, h baromi fontos az 1. hely a csoportban a számunkra!
Számomra azt, h nem fogadjuk el a lazát tehát tutira normált megyünk, mert ők motsolnak majd.
.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 1:15:38 PM