sutra na rasporedu prvo uvodno kolo pa bi mogli zabave radi da se igramo neke kladionice...evo moje neke prognoze :
black arrows -- Gilaktikosi --->ovde igram na goste iako bi se utakmica mogla pokazati kao jedna od neizvesnijih u ovom kolu
Dinara -- EX TEMPORE --->nije što moji igraju ali možda i najzanimljivija utakmica kola -ipak domaćinu prednost..em pojačan em domaćin
KK Miner -- KK Crni Biseri --->moj tip na goste, iako mi nije poznata ekipa domaćina baš-pa igram na slepo..još jedna u nizu zanimljivih utakmica
KK Crvica -- Capedunum Angels --->i bez pojačanja Dudini momci su verovatno najozbiljnija ekipa kod plavih..ipak neće im biti lako na ovom gostovanju
Kompozitori -- Sirmium Crusaders --->ovde jedino neka pojačanja bi mogla poremetiti goste da uzmu prvu pobedu u ovoj ligi
KK Jumko -- LUDDI --->u ovom slučaju na slepo skroz, nisu mi poznati timovi pa prednost domaćinu
Blue Angels BC -- Dorćol ---> još jedna od neizvesnih utakmica, prednost domaćinu i u ovom slučaju (iako po tradiciji gubi prvu uvek :D )
Insomnia Bust3rs -- crveni gusari --->ovde prednost gostima, ne poznajem dovoljno doaći tim pa aj kao da lupim-moguće neizvesna utakmica
Last edited by Ogi at 10/17/2014 11:10:07 AM