Svako ko napise normalan post, zasluzuje normalan odgovor, ali i obrnuto :)
S tobom se ne slazem mozda oko kojecega, ali nikada nisam imao zamerku na tvoj rad, posvecenost, a takodje si uvek odgovarao kada sam te nesto pitao, cak smo i razmenili par neobaveznih BB mailova i znas da su oni bili uvek puni obostranog respekta.
Odgovor na pitanje je jednostavan, nismo svi istih kapaciteta, ne kazem da je lako, ali ne kazem ni da je nemoguce.
Meni je trebalo 10 minuta nedeljno da pratim grupicu od 20-ak igraca, a od toga 5 minuta ode na copy/paste standardne poruke, a 5 minuta se utrosi na eventualno objasnjavanje nekih nejasnoca. Dakle, iz prilozenog proizilazi da bi mi za grupu od 150 igraca (uzmimo da je to prosek koji se aktivno prati od 18-21 god), ne bi trebalo vise od 2 sata nedeljno, a ni toliko.
Opet s druge strane, imas ove dokolicare poput Cetke & Co, koji nose sa sobom jupol, pa farbaju i krece po google disku, ja im to ne mogu zabraniti, ali nemoj da mi neko prica posle o ozbiljnom radu.
@Lale
Nemam nista protiv tebe zaista, ali ekipa ljudi koju si okupio oko sebe je gora nego ikada (cast izuzecima,a ima ih 2 ili 3), to nece na dobro da izadje, zato i kazem, bolje da si sam ;)
Last edited by Balada at 2/3/2015 9:00:50 AM