O sa vedem pana la urma cine castiga. Nu stiu daca are forta sa castige cu Ares 2/3 cu 2 meciuri acasa la el.
/q]
pe teren neutru (cupa) a castigat la 21 de pct diferenta. in conditiile date mi se pare ca el e favorit. nu are de ce sa dea cu ghiceala, ba dimpotriva, nu il vad pe ares castigand vara sa-l nimereasca macar pe jumatate.
sunt de acord ca se pot intampla surprize, accidentari, faulturi,etc. inclin sa cred ca are totusi mai mare flexibilitate tactica, iar daca adversarul nu-l ghiceste atunci el castiga. e pozitie super buna. eu nu puteam sa castig finala fara sa ghicesc. iar din moment ce n-am ghicit s-a terminat. cam asa e ares acum.. iar ares il vad mai unidimensional acum. odifinioara avea un SG de calitate, acum are mai multi jucatori buni, dar pe care nu se paote baza sa joace tactica de exterior cu adversar de nivel egal si sa castige. jibou poate. iar orice tactica decat cea principala (LI/LP) il costa mai mult decat casitga, repet, in contextul in care adversarul n-are nicio motivatie sa riste sa-l ghiceze, doar ares e fortat sa o faca.
nu ma intelege gresit, m-as bucura sa nu castige jibou fiindca fara bonus stadionul se aeriseste, dar in mod realist toate indicatiile bat spre el ca fiind favorit
Last edited by Otis at 7/18/2015 3:42:49 PM