Ma bravooooo !!!
Gdje ste miševi ? Što ste se još dublje zakopali u rupice ?
Sad će hejteri reći lako je sa većim trudom, bla bla bla ... Činjenica je da je večeras pala jedna odlična, fantastična reprezentacija sa tradicijom na bb-u !
Svaka čast selektoru i svim trenerima reprezentativaca !
i čemu onda ovakav post? prizivaš hejtere?
realno, sa domaćim terenom, većim zalaganjem, zakucanim entom i ovako dobrom formom važnih igrača nismo smjeli izgubiti, bez obzira na veću kvalitetu protivnika...
isto tako, i pticama na grani je jasno da sa trenutnim kadrom ne možemo ostvarit pobjedu protiv iole ozbiljnije reprezentacije u gostima, to su već ove sezone pokazale Češka i Madjarska, u prijašnjim sezonama neke druge...
pobjednika današnjeg duela čeka Rusija s domaćim terenom, znači tu nam je kraj, bez obzira na zalaganje, taktiku i ent...
ono što me veseli je sve veći broj mladih igrača koji su se priključili reprezentaciji, i sve češće su u rotaciji...
to se prvenstveno odnosi na "moje" mlade reprezentativce Bakarevića, Tabaka, Urama, Ziku, Džihića, Žikića čiji sam razvoj pratio od 19te godine...
prava navala mladih igrača nas čeka kad stasa zlatna generacija koja je osvojila utješni turnir, samo treba istrpiti naredne 3-4 sezone...