Herkese iyi Akşamlar bugunki maçımız sonucunda Bıdıkları yenerek finale çıkmış bulunmaktayız. Bıdıkları tebrik ederim ve teşekkur ederim. finalde rakibimiz ise Çevik adamlar. Finalle ilgili analize geçmeden önce bişeyden bahsetmek istiyorum, normal sezonda toplamda 4 mağlubiyet aldık bunlar bayraklı, darkerteam, cevik adamlar ve bıdıklara karsı idi ve bu mağlubiyetlerin 3üde bizim için kritikti bunlar bayraklıya karşi sezonun bizim adımıza ilk tv macıydı ve bize taraftar anketinde uzun bi süre olumsuz yansıdı bir diğeri çevik adamlara karşıydı ve bikeushafakanın uzunlarını satıp bıraktıgı dönemde lig liderliği için çok önemli bi maç olarak görüyordum fakat 2uzatma sonucunda kaybetmiştik bıdıklara karşı son normal sezon maçımızı oynamıştık ve oda bizim konferansta liderlik içinde ironi olucakki o maçıda uzatmada kaybetmiştik fakat ironiler burda bitmedi. bayraklı playoffa kalamamıştı ama darkerteamle ilk turda ev sahibi avantajı ile sahaya cıktık ve benim kendilerini favori görmeme rağmen son transferleri sebebiyle defansımız ve ev sahibi avantajıyla sahadan galib ayrıldık ardından bizi diğer yenen bıdıklara karşı ev sahibi avantajı rakipte olarak sahaya cıktık ancak güzel bir skorla galip geldik. finalde ise bir diğer bizi yenen çevik adamlara karşı oynuyacağız burda çevik adamlar uflerini sakatlığa kurban verdiler ama hatırı sayılır bir miktarda biriktirdikleri isteklilik ve ev sahibi avntajları kendilerinde olucak. temennimiz bu maçtanda galip gelerek evimize avantajla dönmek ve kritik maçları normal sezonda kaybettiğimize pişman olmamak. bakalım neler olucak, diğer taraftan kkm maçları sonuçlanmış ve maçları kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. kusra bakmayın çok uzun yazdım herkese iyi günler :)