"Δε με βρίσκει και τόσο σύμφωνο η άποψη του LakeRess. Ακόμη κι εάν η ομάδα του είναι λίγο καλύτερη από τα AGGOYRIA το λογικό είναι να κατέβεις στο εντός έδρας όταν δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ δύο ομάδων. Οπότε απαντώντας στα λεγόμενα του Kung Flu εάν κάποιος αδικήθηκε θεωρώ ότι δεν είναι οι LakeRess, αλλά οι δύο άλλες ομάδες που προανέφερα".
Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα μας είναι στο ποιος αδικήθηκε και πόσο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μετεωρίτης θα πληρώσει 20k πρόστιμο, λόγω πρότερου έντιμου βίου, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει από τη νέα σεζόν. Ίσως εάν οι κατηγορίες είχαν γίνει από τα AGGOURIA ή τους "τίγρεις" του Corfu η τιμωρία να ήτανε μεγαλύτερη.
Δλδ δεν έχει σημασία αν έγινε ή όχι κάποια αδικία,έχει σημασία ποιος ζητάει τα ρέστα...?
Ρωτάω γιατί τελικά από όλο το κείμενο δεν βγάζει κανείς άκρη αν τελικά είσαι υπέρ ή όχι αυτών των τακτικών (ασχέτως με το ποιος το κάνει κ ποιος αδικείται)?
Δλδ συμφωνείς ή διαφωνείς με την λογική της προσυνεννόησης....?
Δε συμφωνώ ούτε με το ότι εάν πάρει τον τίτλο ο Μετεωρίτης θα έχει τη μισή αξία, γιατί νομίζω θα βρισκόταν στα ημιτελικά ούτως ή άλλως.
Μπορούμε να διαφωνούμε.
Εξετάζεις μονο τι κάνει ο Μετεωρίτης ομως.
Στην ίδια φάση αν εμπαινα και εγώ στην λογική αυτή της συννενόησης
αυτή την στιγμη ο
(43798823) δεν θα είχε 7 κατάσταση.
Αν λοιπόν φτάσουν τα πράγματα και κριθεί οριακά το ματς με μια ομάδα που συνεννοήθηκε και με την άλλη που δεν συνεννοήθηκε, πόση αξία έχει για σένα τελικά ένας τέτοιος τίτλος....? :-)
ps: Ο καθένας επιλέγει να παίξει όπως νομίζει.Απλά κάποιες τακτικές μιας εκφράζουν,κάποιες άλλες όχι!
Απλά θα ήθελα να είναι ξεκαθαρο και από την πλευρά σου,ώς ομάδα της Α1 ,αν είσαι υπερ ή κατά αυτής της λογικής.