BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT Hrvatska

NT Hrvatska

Set priority
Show messages by
From: Jukic

This Post:
00
324306.62 in reply to 324306.61
Date: 1/22/2025 5:04:12 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
482482
Sad si napokon otvorio usta i upotrijebio prste i osim da prekopiras dmi. Ja to cijenim i drzim da bi vise managera trebalo se ukljuciti u raspravu i pitati sto im nije jasno.
Meni reci mo dosta toga nije ali te nisam prozivao, ali drzim da grijesis dosta u utakmicama koje ti izmaknu za poen dva zbog po meni krivog postavljanja igre. (ako je potrebno potkrijepit cemo i IDom utakmica)

Reci da se centri nisu razvijali u moje vrijeme je laz, i to dobro znas, s tobom nakon tvojega izbora sam razmijenio poruke i mislim da sam ti jako dobro oznacio vlasnike 4 centra u to vrijeme koja su trebala biti kontaktirana te im se pomoci.
Dapace nakon malverzacija sa Avbeljom ja sam bio taj koji je prijavio vlasnika i obrisao mu klub u nadi da ce neko preuzeti igraca i pomoci sa repkom.
Takoder mislim da sam i tebi u prvoj sezoni bio na raspolaganju i da sam ti barem u neku ruku pomogao, a ne sjecam se iti jednog managera ili izbornika kojemu nisam odgovorio na poruku i pomogao kad god je to bilo u mojoj moci.

A s obzirom na tvoju psihološku projekciju, ako želiš stvarnu javnu raspravu, argumentiraj zašto je u interesu naše reprezentacije zaustavljanje Ercegovog razvoja?

Bas naprotiv, Zivko je stalno u treningu i tebi kao izborniku mogu prekopirati cijelokupni trening koji je dobio prosle sezone a i ove.
Ako ti drzis da bi to netko mogao bolje ja i Ercega i Ecsegija stavljam odma na TL i dajem ga istim tim managerima.
A ove prozivke za centre mislim da bi i ti u prvoj ligi mogao uzeti barem jednoga uz Guatemalca i Peruanca.
Meni je repka zadnji 20 sezona daleko ispred moga vlastitog kluba tako da prozivke poput ovih za Ercega shvacam kao uvrede i vrlo osobno, a za sve ostalo mozemo raspravit i volio bi da za to sluzi forum ali ocito je postalo ljudima zamorno ista komentirat.

From: Dinika

This Post:
00
324306.63 in reply to 324306.62
Date: 1/23/2025 3:01:27 AM
Alo ti
II.2
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Gorska Akademija
Ako ništa imat cemo barem dva solidna centra kad moji još malo narastu, samo se nadam da ce se te generacije popratiti i dobrim vanjskim kojih općenito ima više pa da i napravimo značajniji uspjeh

From: canci

This Post:
00
324306.64 in reply to 324306.63
Date: 1/23/2025 3:28:55 AM
Akul Atina
III.4
Overall Posts Rated:
564564
Second Team:
MVV
Imat cemo ako te place ne pregaze hahha

This Post:
00
324306.65 in reply to 324306.64
Date: 1/23/2025 3:31:56 AM
Alo ti
II.2
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Gorska Akademija
i u bankrot s njima ako treba hahaha

From: Prljavi

This Post:
11
324306.66 in reply to 324306.62
Date: 1/23/2025 10:38:48 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
137137
Tvoja 3. objava u nizu istog karaktera kao i prethodne. Neistine, laži i uvrede te stalno projiciranje tvojih osobina na mene. Tu nema konstruktivne rasprave.
Izbori su završili i naši menadžeri su rekli svoje. I zbog toga niti nema potrebe za nekom raspravom.

No, rezimirajmo.
Grčka je u ovom trenutku 17. reprezentacija svijeta i izrazito kvalitetnija od naše. Zahvaljujući taktičkim postavkama uspjeli smo se s njima nositi ravnopravno. Napomenut ću da je naša reprezentacija posljednju pobjedu u natjecateljskoj utakmici protiv reprezentacije iz top20 igrajući vanjski napad ostvarila 7.6.2001. u sezoni 53 protiv Bosne i Hercegovine.

S menadžerima naših igrača imam ljudski odnos i nikoga nisam optuživao niti u privatnim porukama, a niti prozivao javno. Savjetujem i koordiniram kako bi se razvili kvalitetni i raznovrsni igrači za sve pozicije. Oni koji nisu spremni promijeniti nešto zbog reprezentacije, nisu spremni i točka. Veliki broj surađuje i zato postoji značajan napredak.

Centara reprezentativne vrijednosti nemamo. Nisam jedini koji je to utvrdio. Treba malo pregledati po forumu i naći će se takvih izjava, a među njima i tvoja. Kako jesi bio izbornik mlade kako sam prije napisao, a i v.d. izbornik, imaš određenu odgovornost.

Glavičić i Požun ( Akul Atina ) su trenirali na poziciji C koliko god je bilo potrebno. Novoselić i Desnica ( Zadar 77 ) isto tako treniraju. Filipović ( Dugave2019 ) isto. Buneta i Šavar ( Grijači klupe ) isto. Ima ih još …
Erceg je u treningu na poziciji C bio u kontinuitetu posljednji put u sezoni 64. U sezoni 65, 66 i 67 u 30-tak treninga ima 4 treninga na poziciji C. Tko može osporiti da je njegov razvoj IS i ID usporen i zaustavljen?

Što se tiče moga kluba, gradim ga autonomno kao i svi ostali. U 1. ligu sam ušao s momčadi čije su ukupne plaće bile manje od 300 000 te sam kupio 3 tada dostupna igrača da bih osigurao opstanak u 1. ligi uz ukupne plaće od 659 000. U ovoj sezoni sam regulirao plaće na razini od 675 000. Sve je u mojoj momčadi podređeno razvoju 2 naša igrača ( Merle, Šoša ). Niti to nisi primijetio?

Sve gore nabrojano su činjenice koje se mogu provjeriti i svima su dostupne. Tome nemam više što dodati niti potrebu ponavljati pa kako sam na početku i spomenuo, za mene je ovime tema završena.

Naprijed Hrvatska

This Post:
00
324306.67 in reply to 324306.66
Date: 1/23/2025 10:57:58 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
482482
Posto ocito imas potrebu uvijek navesti poziciju momcadi koja nas je porazila molim te sjeti se kako si preskocio izvjestaj nakon sto nas je kazakhstan razorio? Ili si to zaboravio ili klasicno kukavicki odlucio izostaviti?
Nebitno je i sto boostas omjer na prijateljskim utakmicama jer natjecateljske nemozes okrenuti jednom?

Pitanje je jednostavno bilo i iskreno sam te pitao, zasto ne koristis centre u utakicama kada znas da ce biti tonu promasenih suteva nego ides sa sekundarnim rijesenjima?

Sta se tice mojeg vd izbornistva nemojmo zaboravuti da sam i na pola mandata uspio odvesti repku u drugi krug utjesnog turnira, nesto sto tebi nije uspjelo.

Mozemo mi zavrsiti sve rasprave sto se mene tice, jednostavno vodi repku i ne polazi nikom racune jer si dobio izbore i to je to.
Postoji i opcija b poslusaj koji puta savjet i primjeni ga.

This Post:
00
324306.68 in reply to 324306.63
Date: 1/23/2025 10:59:51 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
482482
Samo pazi place
Ostali smo bez Busije jer mu je trener previse dizao primarne ocjene, ako ti se slucajno desi da blok uz ove tri ode 2 3 ocjene gore propast i astronomska placa je skoro zajamcena.

This Post:
00
324306.69 in reply to 324306.68
Date: 1/23/2025 1:18:26 PM
Alo ti
II.2
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Gorska Akademija
Samo pazi place
Ostali smo bez Busije jer mu je trener previse dizao primarne ocjene, ako ti se slucajno desi da blok uz ove tri ode 2 3 ocjene gore propast i astronomska placa je skoro zajamcena.

Pa kako da to reguliram?

This Post:
00
324306.70 in reply to 324306.69
Date: 1/23/2025 1:33:28 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
482482
Sekundarci
Dizes skok sut i obranu do odredene granice i prebacis se na sekundarce, tek kada udjes u prvu ligu i osiguras sredstva zavrsavas one posljednje skilove koji su presudni za tu pozociju.
Realno cenatr sa 20 ili 21 na UO i nije tolika razlika u kvaliteti ali se kudikamo osjeti na placi.

Opet ovdje treba naglasiti da kada treniras odredene skilove dio treninga ide i u ove primarne pa se i tu treba paziti.
Skok sut dize i u maloj kolicini US tako da treba biti vrlo oprezan a u biti sve je stvar tajminga.
Ukoliko trebas tablicu sa koeficijentima treninga itd mislim da smo je objavljivali vec par puta.

From: mmmmmaric

This Post:
00
324306.71 in reply to 324306.58
Date: 1/24/2025 3:48:52 AM
ZabokTrans
III.16
Overall Posts Rated:
00
Novi sam ovdje i ispricavam se ako na krivom mjestu pisem Presretan sam
U kupu sam izbacio nas najbolji klub sibenku
Naletio sam u pregledavanju na ova objasnjenja pa mi nije jasno
Znam da moram sam uciti ali sibenka ima place preko 100000 a ja 38000
Gledam i ti si izbacen a tvoja tri najbolja vrijede vise od cijele njegove momcadi

Bez skok igre se nema sta trazit u ovakvim utakmicama pogotovo kad imas losiji sut od protivnika.
Iskustvo igraca je ocjena za sebe nevalja je podcjenjivat jer puno pridonosi konacnoj izvedbi.

Imao si bolji skok a stukao te je
Iskusni su tvoji a sa izgubljenim loptama su gori od nas decki iz predgrada
U cemu je fora
barem mala pomoc na pocetku

This Post:
22
324306.72 in reply to 324306.71
Date: 1/24/2025 7:04:40 AM
Alo ti
II.2
Overall Posts Rated:
2323
Second Team:
Gorska Akademija
Novi sam ovdje i ispricavam se ako na krivom mjestu pisem Presretan sam
U kupu sam izbacio nas najbolji klub sibenku
Naletio sam u pregledavanju na ova objasnjenja pa mi nije jasno
Znam da moram sam uciti ali sibenka ima place preko 100000 a ja 38000
Gledam i ti si izbacen a tvoja tri najbolja vrijede vise od cijele njegove momcadi

Bez skok igre se nema sta trazit u ovakvim utakmicama pogotovo kad imas losiji sut od protivnika.
Iskustvo igraca je ocjena za sebe nevalja je podcjenjivat jer puno pridonosi konacnoj izvedbi.

Imao si bolji skok a stukao te je
Iskusni su tvoji a sa izgubljenim loptama su gori od nas decki iz predgrada
U cemu je fora
barem mala pomoc na pocetku

Evo, ja nisam toliko iskusan, ali samo da ti pomognem u par stvari:

Što se tiče tvoje pobjede, bravo, ali moraš uzeti u obzir da si ti vjerojatno igrao trgaonu, a on laganicu + on je igrao sa starcima čiji skillovi više nisu toliko dobri i te sve stvari utječu n rezultat, a ne samo plaće.

Općenito, osim plaća, imaš više faktora poput entuzijazma i domaćeg terena koji doprinose rezultatu + taktika i obrane. Tako da nije sve u igračima i njihovim plaćama. Jukić i ostali su puno duže tu pa mogu i oni nadopuniti se.

Samo nam ti ostani u igri i sretno s klubom

Advertisement