Φίλε μου με συμφωνημένο το ΤΙΕ έπρεπε να προσπαθήσουμε να "κλέψουμε" ότι μπορούσαμε από τον αγώνα με τη Γαλλία. Ήμουν μεταξύ 1-3-1 και 2-3. Το 1-3-1 μπορούσε να κάνει κηδεία απέναντι σε περιφερειακό σύστημα, αλλά δυστυχώς δεν πέτυχα την επίθεση του αντιπάλου μας και η κηδεία ήταν δική μας.
Πάραυτα όμως δεν ξέρω αν με ένα man to man δεν θα χάναμε και πάλι με 20 πόντους με δεδομένη την ανωτερότητα των Γάλλων.
Πάντως μπορώ σίγουρα να πω πως το coachάρισμα μίας Εθνικής εμπεριέχει πολύ πιο πολύ διπλωματία και ίντριγκα από εκείνο της προσωπικής μας ομάδας και ας δούμε αν αυτό μπορεί να μας βοηθήσει εδώ που φτάσαμε.
Πάντως εγώ έιχα υποσχεθεί την 30η θέση στην κατάταξη.
Ακόμα και με αποκλεισμό από την 27 που είμαστε, άντε να πέσουμε στην 30.
Τσιμπάμε και κανά δύο ακόμα με "έξυπνα φιλικά" και υπερβαίνουμε το στόχο.
Βλέπεις ανέλαβα την ομάδα στην 47η θέση. Την έριξα στην 60 (η χειρότερή μου θέση) και κατόπιν ξεκίνησαμε την ανηφόρα.
Ουσιαστικα δηλαδή έχουμε ανέβει 20 θέσεις (από 47 στην 27) και παράλληλα έχουμε βάλει βάσεις για να βγούνε και 7-8 παίκτες Εθνικής μέσα στις επόμενες 3 σεζόν που σίγουρα θα μας βγάλουν από τη θέση του "φτωχού συγγενή", όπως σωστά προανέφερες και τότε η 10 δεν θα μοιάζει τόσο μακριά.
The secret of communication lies in defeat...