спробую зараз написати декілька слів про 3 останніх матчі, прев"ю та огляди яких, через особисті проблеми, не були надані українському ББ-суспільству на форум, за що щиросердечно вибачаюсь.
також, поки не забув, хочу подякувати всім менеджерам за поздоровлення, критику та поради щодо того чи іншого матчу. ну і, звичайно, велике СПАСИБІ за апи збірникам та тримання їх у добре-відмінній формі. я впевнений, що по цьому показнику ми одні з лідерів в ББ-світі.
після прикрої поразки від боснійців, нам потрібно було вигравати у португальців, оскільки поразка могла нас залишити за бортом ПО Втішалки. а перемога надавала нам шанс ввійти в 16-ку кращих і перший матч ПО грати на домашній арені. саме тому було прийнято рішення грати нормал, що себе і виправдило -
(15381). правда виправдила, нажаль, не до кінця, бо в підсумку ми зайняли лише 18 місце... по грі можу сказати, що наші Великі передавили Великих португальців, а основні Малі зробили свою роботу віддавши на двох 16 результативних передач. хоча кидали вони неточно + Горностаєв провалився в захисті. гравцем того матчу безперечно став суперЛьова )
отже, мали ми 18 місце, КД = 8 і попереду матч 1/16 фіналу на виїзді проти наших "майжесусідів" та колишніх краян - збірної Естонії, яка в рейтингу посідала 21 місце, що більше ніж в 2 рази перевищував наш. та і по підбору гравців естонці значно переважали нас. правда, варто сказати, що все-таки вони нас трохи побоювались, можливо боялись нашого мотсу, оскільки зіграли також нормал, як і ми -
(15573). були питання чому ми не мотсили... ну хз... моє імхо, що не допоміг би він нам. якби різниця в підсумку ще склала +/- 10 очок, то так, карав би я себе за те, що не мотсив, а так... ну не вірю я щоби виграли... по тактиці було обрано той таки Щит з Бесарабом на ЛФ (який в підсумку став гравцем матчу), ну і персоналка в захисті. естонці, схоже, довго не думали і зіграли ту ж тактику, що і в товарці проти нас на початку сезону. в підсумку мінус 24 і ми поза бортом ВТ.
перша товарка проти македонців на виїзді -
(15658). тут без питань була вибрана зовнішня тактика в нападі, оскільки у них немає нормальних Малих. ну і очікувався від них Щит, але після матчу з боснійцями стало стрьомно ставити 2-3. тому персоналка (мляяяя, це ж я писав ще до виборів, що майже не буду грати в захисті ПЗ...:) ). а македонці дійсно не дооцінили наших малих і в захисті від них тільки персоналка... в підсумку Кармаліта і Ко без проблем розібрались з суперниками. ну і порадував високий відсоток дальніх кидків. Гравецм матчу можна назвати Кармаліту, хоча і Наум, і виходячи на заміну Лисий зіграли зер гут!
ну і хочеться згадати, що під час матчу проти тих таки боснійців у мене виникало багато питань, чому так багато при Периметрі атакували МФ і Ц (на відміну від матчів, наприклад, проти південноафриканців, індійців чи ірландців), оскільки я притримувався і притримуюсь надалі думки, що Великі кидають частіше при Каруселі, ніж при Периметрі, що в принципі і доказала остання гра (+ матч проти Їзраїлю).
в понеділок граємо вдома проти сильної Литви, у яких є декілька мегамонстрів Великих. та і Малі так нічо :) будемо думати...