ну це питання можна довго і нудно обговрювати. Ти спочатку як тренер був ніякий, ща ти реально став тренером. притензії є, але вони маленькі, ті шо я раніше висловив.
на рахунок бану я не хочу говорити, я старався ради нашої країни, ризкуючи своєю командою, щоб у нас були нормальні гравці шо в молодіжці шо в націоналці. Взамін мене забанили і після 6 тижнів ти бачив шо було на ринку ) Тому про "подвёл своих избирателей" можна говорити з двох сторін. Всяке в житті буває, але це лише тимчасові незручності. Ти також йшов на вибори, знач ти тоже цього хотів, тобі дали шанс покерувати ) тим більше шо склад я тобі лишив такий, яким не вийти з групи міг лише новачок.
Тому ті досягнення це наслідок роботи сема, моєї, твоєї і менеджерів які качали тих гравців.
У своїх постах я не хочу викликати провокації, я не троль шоб когось тролити і получати з того задоволення, я просто хочу поспілкуватися з тренером, на це я маю право. Якби тебе так не критикували як тоді, то навряд чи би ти змінився. А ти змінився в кращу сторону як тренер молодіжки )