Abban azonban igazad van, hogy nem minden csapat játszik abban az osztályban, ahol kellene. Természetesen olyat is tudok, aki a VI. osztályban játszik, és simán megállná a helyét a III. ligában, vagy esetleg a II. ligában sem lenne tuti esélytelen. Szóval még pár évadnak el kell telnie, amíg "beáll" a rend. De persze ehhez az is kell, hogy ne legyen nagyon nagy a fluktuáció. Tudod, ilyen esetek főleg akkor vannak, amikor bot csapattá válik valaki. Mert amikor regelnek, akkor egy olyan csapatot kap valaki helyette, ami inkább VI. osztályú, mint III. osztályos. De erre sincs jó megoldás, mert a bot csapat embereit csak nem kaphatja meg. Az pedig, hogy év közben jusson fel egy csapat, annak sincs realitása, mert akkor a VI. osztály bajnokságait tennék tönkre. Szóval marad, hogy lesznek VI. osztályú bajnokságok, amelyek néha erősebbek a III. osztályúnál. Tavaly olyan bajnokságban játszottam, ahol 5 vagy 6 csapat vált bottá év közben. Én viszont a 7. évad közben regisztráltam, így simán feljutottam, mert összehoztam a csapatomat, akiket azóta is edzek. Szóval kitartó munkával azért fel lehet jutni. Lehet, hogy nem ebben a szezonban, de szerintem ha akarsz, akkor a következőben mindenképp. Mert a bot csapatok helyét év végén feltöltik az alsóbb osztályokból. Szóval, fel a fejjel, és szorgalmas munkával hajrá.