A mislili smo da steta koju je napravio u 2 sezone (ustvari 1 sezone, jednu se smorio i ostavio sve na cedilu) svo sranje koje moze da napravi.
Znaci hronologija:
Izbori za U21 sezona 12, puna laznih obecanja, i raznjih demokratskih sranj...
Nekim cudom je dobio te izbore, dobro gurao do katastrofalen tekme sa svicom, i tu prso (inace od obecanjanih promena, tipa najava tekmi anliza, nije bilo nista cak ni na vidiku)
I onda krece pucanje po svim savovima.
Osvoji je prvu poziciju pred plejof, ali tu mu se desio dumba, otresao ga kao cigance slinu.
Tu se odustaje od igrice, od vodjenja repke, ne zakazuju se prijateljske, ne vodi se racuna o maldim igracima itd...
Gomila nekih (ne bih znao kako da ih nazovem) mu daju podrsku da ne odustane (kakva greska za BB Srbiju)
Sezona 13, lecenje od soka sa Dumbom u finalu, terapija delimicno uspesna.
Sezona 14, prestao da uzima lekice, i krece u komentare tipa dupla kruna, itd, kupuje se ekipa vredna u platama preko 1 miliona.
I opet gura ka tom cilju (lekove i dalje na uzima), dolazi do finala sa Asirkom (ja se izvinjavam BB Srbiji sto sam mu to dozovilio, i sto me je pobedio), i udara u Asirka kao u zid, malo je zabolelo, ali podigoa se , smanjio zelje sa duple krune na titlu i finale kupa.
Opet sam ja kriv, prodje peko menu u 1/2 i opet size kod cika Dumbe na guzenje, prva tekma teka, dumba dobija sa par razlike, drugu ga dumba navlaci porazom od 20 razlike (cisto da mu vidimo komentare na forumu), kad ete ga i treca tekima, i novi zid, novi pad, nova blamaza, i nove karanje po forumu.
E jbg, tu je covek pukao, jois nedelja nerade apoteke, nema lekica, seo presavio tabak, i resio da prijavi sve koji mu smetaju za osvajanje titule (ocekujem da ce nesto pokusati i protiv mene i Dumebe u narednom periodu).
Naravno, to sto je zajebao sve nas (oko 1000 igraca iz Srbije), zabole ga dupe.
Takav sebicluk, i takvog jajaru nisam nikada video na ovim online igrama.
Meni se sa takvima ne igra vise ova igra.
Sad ispadni bar jednom covek, priznaj sta si uradio, obrisi svoj nalog i odlazi odavde.