Au sta decko radi, stvarno nije normalno... Al ne brini se ti stavice njega Musli i Gagic u dzep ako dodje u Zvezdu:D Nego sad ozbiljno, gledam ovu dvojicu juce protiv Reala, kao izgubljeni u vremenu i prostoru, jos kada su obojica zajedno na parketu, to je kao da gledam film strave i uzasa:) Nikako ne mogu da razumem sta Dule vidi u njima, znam ja da je on veliki trenerski mag, a da ja samo mogu da imam taj nick u online igri, ali ipak, onakva dva antitalenta da drzi u klubu, plus jos da malom Milutinovu, koji je stvarno dobar igrac, uzimaju vreme u igri, ne mogu da ga razumem pa to ti je.
A sto se tice meca sa Realom, any impressions? Mene je Real malo razocarao juce, da jedan ozbiljan tim sutne 35 trojki za 40 minuta(a za 2 poena su sutnuli 28 puta), stvarno je mnogo. Jeste Partizan provocirao taj sut cestim postavljanjem zone 1-3-1, ali ipak, ta zona se moze razbiti na mnogo razlicitih nacina, a sinoc smo od Reala videli samo 1-sut za 3 poena. Sto se Partizana tice, imali smo svoju sansu(iskreno ja sam mislio da je necemo imati), ali zbog brda glupih gresaka, promasenih otvorenih suteva, loseg zagradjivanja i dovoljavanja ofanzivnog skoka, itd. nismo uspeli da je iskoristimo... Ne znam za vas, ali ja ne mogu da se otmem utisku da, da je Dule bio tu, tih gresaka bi bilo znatno manje, i mozda bi smo cak i pobedili. Jednostavno mi se cini da igraci ne postuju ovog Gasica kao Duleta, i da je zbog toga doslo do onolikog broja gresaka.