Mert megint terelsz, vagdalkozol és nem felelsz feltett kérdéseimre!
Több szezon óta tanulom tőled a taktikát. Egész jól megy már igaz? Bosszantó dolog lehet számodra, ha valaki ugyan azt csinálja veled, mint amit te itt mindenki mással. Egyszer csak észreveszed magad. Csináld csak, mi is csináljuk tovább. Ha ezt élvezed.
Szóval kérdezem
- Miért nem mots, ha Trabantunk van, de szeretnénk továbbjutni minden körülmény között?
- Miért adnád fel a védekezés hatékonyságát b. vegyessel??]
Leírtam kb 10x. nem tehetek róla, hogy buta vagy és nem tudsz olvasni.
Ezt még egy 4 éves gyerek is megérti, ha így elmondom neki, csak... ti nem..
((((((
Bizony bizony. Rajtad kívül minden felhasználó megértette amit írtam, és senki sem érti amit te írsz. Ezek szerint itt egy olyan ember van aki nem üti meg egy 4 éves színvonalát.
Sajnálom, de most sem velem van gond.
Nem kell sajnálni. Szezonok óta tudjuk, hogy veled nincs gond. Veled még sose volt gond. Te tévedhetetlen és tökéletes vagy. Csupán élvezzük a helyzetet, hogy egy ilyen Isteni lény megszánja a sok hülye embert ezen a fórumon. MInd a 20 ember aki ide tévedt mostanában tuti hülye, hiszen te ezt állítod.
Még mindig nem válaszoltál ama kérdésemre sem az összes többi mellett (a többire már nem várok választ, feladtam a reményt, hogy korrekt értelmes választ kapok, de erre az egyre várom a választ) miért jó az neked, hogy mindenki utál és rühell aki ide téved? Azok is, akikkel régen jóba voltál, és azok is akik nem is ismernek... Ez elmond mindent a viselkedésedről.
DE 0 vagy 1 az egykutya azaz 0.
Ha a matek az erősséged, bele se merek gondolni hogy megy minden más. Jó vezető lehetsz a cégednél. Kimész a dolgozóhoz azt mondod neki, van nulla megrendelésünk ami tök jó, hiszen ugyan annyi van mint a múlt héten amikor 1 volt.

Még ha százalékba is nézzük, a 0-nál minden több. Ezt egy 4 éves is tudja.

Na! Még olyat sem hallottam, hogy egy szurkolónak kéne elnézést kérnie, ha kikap a csapata vagy a válogatott!! Ez a nap mondása volt, köszi !! Jót szórakozom rajta!
Az ilyen szurkolókat csak szimplán eltiltják a meccsektől, és kitiltják a csarnokokból. Ez lehet akár edzői döntés a vezetőség felé, akár tulajdonosi. Te már rég nem lennél itt, ha itt minden úgy működne ahogy az életbe működik. Sokak sajnálatára, ez nem megvalósítható!
Last edited by JoeBlack at 1/18/2015 12:50:43 PM