Ovo je nerealno koliko smo pali, i ne mogu bas da shvatim kako, jer trenutno ima par bas dobrih multiskil igraca u timu. Jos sad bez blank line upa, sa mogucnostima predvidjana tempa i orijentacije u napadu, mnogo je teze za igru, ali ujedno i mnogo zanimljivije, jer je prakticno sve moguce.
Kod mladjih igraca je problem sto sve rjedje pojavljuju igraci sa potencijalom 10, a da ne pominjem 10+... Od Jovovica pa dolje ostavljena je jedna petorka, Cvijetic, Micunovic, Marovic, Jovovic, Gvozdenovic. Cvijetic je tu najslabiji bio a i dalje je cini mi se, prije svega zbog unutrasnjih skilova, mada ne znam kako sada izgleda, znam samo da se trenira. Vemic je nazalost dobijen sa IS skilom 1, i to je tako ostalo sto ga je ucinilo neupotrebljivim. Sto se Marovica tice, plata ne govori dovoljno o njegovom kvalitetu, ali ostao mi je rad na JS, DR i HA, sto ide mnogo brzo, uz mozda neke sitnije korekcije na PA i RB, ali nesto kasnije, njega treniram do iznemoglosti :)
Ne razumijem kako je situacija bas toliko losa, 2 covjeka mogu bas lagano da postignu ovo sto kod nas treba, najvece obaveze su vezane za draft i medjusezonsko vrijeme, a to je na svaka 3 mjeseca i malo vise, znaci 4 puta godisnje po recimo nedjelju dana malo jace aktivnosti. U toku sezone period petak-ponedjeljak je dovoljan da se pokriju sve obaveze za ovoliku reprezentaciju. Prosto ne mogu da vjerujem da nema neko ko bi se potrudio.