HA i DR budou na stejné úrovni,napriklad 5 skoku dovednosti HA i DR v obou případech a rozdíl je jen v tom že v prvním případě budeš mít 2 skoky JS i IS a v druhem případě 4 skoky JS.
To si nejsem vůbec jistý, že máš pravdu. Nemám úplné porovnání/důkaz pro to, co jsem napsal. Ale vím, že 1/1 pro PG/SG je velmi výrazně závislé výšce, u hráčů 185 cm mám při tomhle skoro stejné skoky JS jako HA/DR, zatímco u hráčů 196 cm to není ani polovina JS oproti HA/DR
Prave jsem se ted dival ale neasel jsem tve vlakno na kterem si napsal nejake tipy pro hrače z draftu
Hledej, hledej, tohle fakt ne, jestli si v tomhle vlákně nejsi schopen dát filtr podle uživatele.
Ani ne,malo je takovych hračú ktery vychazeji z draftu s 19 let ktery maji dovednosti na takove urovní hrače ktery je už trenovan s 18 let.Pro takove hrače jsou mizerny šance
Prosím o jednoznačné ano nebo jednoznačné ne. Je samozřejmé, že hráči draftovaní v 18 s dobrým TSP by už na začátku v 19 proti novým draftům měli mít nějaký náskok. Ani hráč, který by v 19 měl z draftu TSP 65+ podle tebe není využitelný? Jinými slovy, ani se na ty hráče 19 let z draftu nepodíváš a rovnou o nich nebudeš uvažovat?
Last edited by rwystyrk at 2/27/2021 2:57:51 PM