18:40 začíná náš zápas 2. kola Turnaje útěchy, tentokrát doma s Rumunskem. Doufejme, že si po prohře minulý týden ve Švýcarsku a taky po smolné dnešní prohře U21 s Tureckem zpraví čeští fanoušci náladu.
Do zápasu byla nominována tato sestava:
PG - Uhrovic/Šimek/Smolník
SG - Lípa/Hemza/Smolník
SF - Sedlár/Klíma/Smolník
PF - Hána/Urbánek/Kubeš
C - Vogel/Adámek/Kubeš
Nově povolaným hráčem je Šimek, dlouho jsem váhal, jak poskládat do sestavy Šimka, Hemzu, Smolníka a Čecha, nakonec černý petr zůstal Čechovi, určitě na to měla vliv i taktika.
Pod košem jsem zvažoval, jestli dát i ve slabší formě do sestavy stálici Kubeše nebo povolat jednoho z dvojice Volný, Turek, nakonec přece jen dostal prostor zkušený Kubeš, taky díky tomu, že jsem nepočítal s žádným z uvedených hráčů na 2. pozici. Taky jsem zvažoval, jestli nutně dávat do první pětky Hánu, ale zatím dostává šanci i ve slabší formě, i když se asi blíží okamžik, kdy ho forma může poslat jen na lavičku.
Hrát budeme rychlou hru, na kterou jsem to viděl už v prvních analýzách a forma mě jen utvrdila, v obraně asi nikoho moc nepřekvapí osobka.
Dnes budu jen na začátek zápasu (asi jen necelou první čtvrtinu), takže zhodnocení zápasu přijde později a případné online sledování zápasu si užijte beze mne.
Last edited by rwystyrk at 5/9/2011 12:33:27 PM