Ukraina vs. Azərbaycan 122 - 91 (77771) +31В заключному матчі обіграли Азербайджан.
Гра була під нашим контролем. В 4 чверті зробили ривок по очках.
Дуже вдало як завжди відіграв Кучеревський. МВП цього матчу.
Також дуже вдало дебютував Наконечний, який закинув 4 з 7 кидків, і взяв 10 підбирань. Граючи з Кривим на Ц, в нас не просідає підбір, що видно по загальній кількості підборів в нападі. Кривий і Наконечний це наше майбутнє, тому при формі 8+ буде награвати їх надалі, щоб набивати досвід.
Закінчили ми чемпіонат Європи на 4 сходинці. З позитивного - це + 1 сходинка в порівнянні з 65 сезоном. З мінусів - матч проти Італії та Естонії.
Щодо гравців:
позиції РЗ-ЛФ в нас все гаразд. Я думаю на товарки я вже не буду ставити Дроздова у склад, так як він йде на пенсію. Також Чечер зміститься на заміну або в резерв, щоб більше пограли молодші.
Можливо якщо не буде багато дропів в Дроздова, то ще на другий сезон на заміну його візьму.
Щодо великих, то є в мене велика надія на Кривого і Наконечного. Також я веду розмову з власником ще одного блокера з підбором Портвенка
(52510829), який раніше тренувався з Кривим і Наконечним, щоб він його продав, бо не тренує. Обціяв що його виставить скоро на трансфер.
Було б добре його вернути назад в Україну і прокачати пару апів верхніх і блоку/ВЗ щоб зробити хорошою заміною для Кривого/Наконечного. Якщо ми будемо мати цих 3х блокерів, ми зможемо для прикладу, грати в 4 малих + блокер на Ц, або 2 блокера в основі, 1 блокер на заміні, і ще рандомний гравець, навіть ЛФ з хорошим внутрішнім захистом, на заміні ВФ, і навіть зможемо грати 3-2, по тій же схемі як грають Фіни чи Естонці проти нас.
І впринципі, тема з блокерами нам би дуже зайшла. Це гравці які мало їдять зарплати, і на гру впливають класно. І що саме головне, можна хорошого блокера для збірної навіть з потенціалом 9 зробити. Працюємо в цьому плані.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 2/18/2025 11:30:30 AM