Zhodnotenie sezony 19
Este mam jeden vacsi rest, ktory som dufal, ze napravim v robote, ale tam sa nepodarilo a vzhladom na to, ze o tyzden mam statnice, tak ani vo volnom case velmi...ale musim to napravit, lebo na to uz zabudem a aj vy na sezonu:)
Vdaka patri hlavne vsetkym manazerom, ktorych hracov sme mali na supiske, ci uz odohrali 1 alebo 30 min na zapas. Dobre formy su klucom k uspechu, okrem ineho samozrejme. Myslim, ze po vyradeni v turnaji minulu sezonu sme sa o tom presvedcili na vlastnej kozi. Preto vdaka vam vsetkym, ze sme sa do takej situacie tuto sezonu nedostali a skor som riesil problemy koho s 9 formou nepostavit (sorry daewo7 este raz:). Rad by som vsak podakoval aj za nasu IT podporu, bez ktorej by som tak komfortne nemohol pracovat v DB, Matovi za konzultacie aj mimo fora, Razorovi za znacenie nasich superov a kazdemu, kto nelenil a prispel svojim postrehom na forum. Snad som nikoho neopomenul, ak ano ospravedlnujem sa a dakujem aj jemu:)
Na zaciatku sezony sme si za ciel stanovili standardne postup zo skupiny, co sa nam podarilo aj pred 2 rokmi. Ten sa nam s bilanciou 5-2 podarilo splnit, ale nas postup visel na vlasku a mohli sme za to vdacit prehre Srbov s Maradmi, ktori (Srbi) si predtym na nas vysliapli na CT a nasledne ale nezvladli rozhodujuci zapas.
Druha faza pre nas nebola neznamou, ale vzdy znamenala pre nas stopku. Ocakaval som tak 3 vyhry, ale napokon sme si po prvych 2 zapasoch, kde sme boli mierni favoriti, poradili aj s favoritmi skupiny Francuzmi a na vyssom pristupe aj so Spanielmi a nasledne sme si mohli dovolit zahrat uvolnene proti neskorsiemu majstrovi EU Turecku.
A dostavame sa k nasmu minulotyzdnovemu zapasu proti bratom Cechom, v ktorom sme tahali za kratsi koniec najma vdaka nizsej nalade (7:9 po nasom CT) a aj vdaka tomu, ze som posral formy mojim 2 hracom, ktori by boli inak urcite prinosom. Super hral oslabeny o Hanu a aj druha podkosova opora Urbanek mal problemy, tento raz s faulami. Keby profesorsky neodohral asi 16 min s 5 faulami alebo by sme mi zahrali rozumnejsie a vyfaulovali, mohli by nas sance na vyhru vyssie. Bohuzial nepodarilo sa a namiesto finale a postupu na ME sa musime uspokojit s dodatocnou barazou na zaciatku tejto sezony.
Pozitiva sezony:
+ jednoznacne najuspesnejsia sezona v historii NT
+ z 21. miesta v rebricku na 24. a napokon az na aktualne 10.
+ az 7! novych tvari v reprezentacii tuto sezonu
+ zlepseny time management hracov
+ sirka kadra, stale sme hrali s 12 hracmi
Negativa sezony:
-naplno sa prejavili nedostatky v ID
-diverzifikacia ma opodstatnenie aj v BB a nie je idealne mat vela repre hracov v 1 time
Urcite by sa naslo este viacero pozitiv/negativ, kludne mozete pridat aj vy svoje postrehy. Taktisto si netrufam povedat, kto bol nas najlepsi hrac tuto sezonu, kludne mozete spravit niekto Poll, ked mate suppa.
Este raz vdaka a tesim sa na nasledujucu sezonu. Dosiahli sme pekny uspech a rovnako sme si nastavili latku trochu vyssie a teraz sa budeme rozdielne pozerat na uspechy/neuspechy timu. Este raz dakujem vsetkym!
Vzhladom na nedostatok casu pripravim prehlad hracov najskor o tyzden, snad vydrzite. Vela sa v nom, co sa mien tyka nezmeni, tuto sezonu necakame tolko novych tvari, aspon zatial. Uvidime:)
Last edited by Psycho1_1_1 at 5/14/2012 3:37:59 PM